Pages

3.10.2008

pieniä sukkia, pieniä sukkia...


Malli: Pikkulapsen pitkät sukat, koko pikkuvauva (ohje hieman alempana ko. sivulla), nimeltään Vauvakyborgit ja Sataa sataa ropisee
Lanka ja menekki: itsekoolaamani wool, n. 25 g/pari
Puikot: 3 mm eebenpuiset sukkapuikot

Nämä valmistuivat suunnilleen sukka illassa -metodilla pari päivää sitten, vasta tänään sain kuvattua. Vihreäsinisten Vauvakyborgien jalkapohja on noin sentin pidempi kuin sinipunaisten Sataa sataa ropisee -sukkien.

Nimiä mietin näille tosi pitkään (minullahan on tavoitteena nimetä kaikki sukkani, ja varsinkin ne, jotka syntyvät itse värjäämistäni langoista). Langat värjäsin Kool Aidilla viime vuonna ja tein niistä joululahjasukiksi Pretoriaanikyborgit (sinivihreät) veljelle ja Resurssikysymys-sukat isälle. Molemmista joululahjasukista jäi sopivasti alle 30 g lankaa per väri, ja se lanka riitti näihin, jäi vain pikkuiset nöttöset. Sinipunaiset toivat mieleen sadesään, jollainen täälläkin on vallinnut viimepäivinä, joten ne saivat nimensä aiheeseen sopivasta lastenlaulusta. Vihreäsinisille en keksinyt muuta nimeä kuin Vauvakyborgit, onhan nuo värit aika neon. :D

Olen ottanut tehtäväkseni tikutella näitä pikkusukkia laatikoissa majailevista keränlopuista sekä langoista, joille en ole keksinyt tarkoitusta. Aion tarjota pieniä sukkasia tädilleni sekä kaverilleni, jotka odottavat perheenlisäystä. Loput sukat laitan hyväntekeväisyyteen (Projekti Villasukan kautta).

Keskeneräisistä ei ole kuvia (sillä meinasi mennä hermot valonpuutteeseen jo sukkia kuvatessa), mutta työn alla on mohairhuivin lisäksi em. ystäväni tulevalle vauvalle villapöpät ja miehelle kissapipo aika kauan laatikossa marinoituneesta Rustikasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti