Pages

30.10.2008

Blah ja oih

Ensin se blaah-osuus. No ei nää nyt kovin blaah-sukat ole, tulipahan vaan tylsä kuva koon 46 sukista. Ihan vaan, kun ei meidän taloudessa noin isoja jalkoja ole. Mutta nämä olikin miehen kaverin tilaamat sukat. Tilauksen ja speksit sain kesällä tyypin nähtyä keskeneräiset vihreämustaraidalliset polvisukat: "Tekisitkö mulle oranssimustaraidalliset sukat? Ja sit jos vielä sais kärjen oranssilla niin olis tosi jees." Mitatkin otettiin saman tien, tosin se lappu hävisi jonnekin tässä välissä, joten toivon, että sukat ovat oikean kokoiset.

Lupasin jouluun mennessä nämä saada valmiiksi, siis etuajassa valmistuivat! Ja ihan vaan Sukkasadon vuoksi. :D Sukat lähtevät piakkoin (luultavasti ensi viikon alussa) postiin arvontapalkintopakettien kanssa, viimeiset kun nimittäin vaativat hieman työtä ja ainakin yhden kaupunkireissun vielä.


Malli: Oma, ihan perussukat
Lanka ja menekki: Gjestal Maija, 143 g, mutta kaksi kerää olin varannut sekä mustaa että oranssia ja jämäkerät ei kauhean isoja olleet tietenkään.
Puikot: 3,5 mm, ensin metalliset, ensimmäisen sukan kantapään jälkeen vaihdoin kasarisukista vapautuneisiin eebenpuisiin ja toinen sukka valmistuikin nopeasti.Sitten sain tänään aika ihkua postiakin, mutta näistä lisää myöhemmin. (Eikö meillä olekin hieno (ja vähän roskainen, bloggaajan huom.) pöytäliina sohvapöydällä? Se on jonkun jo edesmenneen sukulaiseni kutoma ja siinä on violettia, mustaa ja kullankeltaista. Viimeksi mainitusta väristä en muuten pidä, mutta sopii tähän liinaan niin hyvin. Ja täytyy hehkuttaa, että se on ollut tuossa nyt öö... aika kauan, enkä ole saanut tahrattua sitä vielä! Se on hyvin minunlaiseltani sottapytyltä. :P)

(Edit: ajatusvirheen korjaus)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti