Pages

27.10.2008

Paljastus

Onko se säärystin? Onko se lahje? Onko se pussukka pullolle, kännykälle, ipodille vai kenties muille pienille aarteille? Vai olisiko se sittenkin hiha tai lapsen sukka? Entäpä neulegraffiti?

Ei mikään yllämainituista. Arvuuttelemastani työstä tuli nimittän...

Häntä! Tai tulee, se kaipaa vielä vähän täytettä ja tietysti kiinnityksen housuihin. Lankana Gjestalin Maija, puikot 3 mm eebenpuiset alussa ja sitten metalliset sormikaspuikot. Silmukoita 12x3 ja pituutta tälle tuli noin 80 cm - erittäin hyvä persjalkaisen raitakissan häntä. ;)


Kuten näkyy, se on ehkä hiukan pitkä ipod-pussiksi. Kännykkä sinne menisi kyllä myös, mutta hankalaapa sitä olisi tuolta kaivaa. Ja pullo, melkein yhtä mahdoton kuin kameramme. :D Mutta hienoja arvauksia tuli! Olisi ehkä pitänyt paljastaa sen verran, että tulossa on osanen Samhain-Schattenin naamiaispukuun. Samaan pukuun liittyvät myös ne kämmekkäät sekä mainitsemani sukat. Vielä pitäisi ostaa jostakin kapea hiuspanta ja neuloa siihen korvat. Sen jälkeen puku on enää muutamaa pientä yksityiskohtaa vaille valmis. Valmiista hännästä ja muustakin puvusta lisää sitten Schattenin aikoihin eli parin viikon päästä.

Koska oikeaa vastausta ei siis löytynyt, ensimmäinen palkinto menee mielestäni hauskimmalle arvaukselle:

"hiirenmakuupussi. Kun saat makuupussin valmiiksi, sujautat joka ilta hiiren siihen nukkumaan. Teet sitä tuossa läppärin lähettyvillä jotta voit välillä sovittaa."

Näin arvasi TuijaM. Onnea hänelle!

Minulla kyllä on erillinen hiiri kannettavassa, ja on totta, että neuloin koneen lähellä, mutta neulomispaikkani on sama työstä riippumatta. Koneeni nimittäin sijaitsee sohvapöydällä (tai käytössä ollessa sylissäni) pikkuruisen työpöytäni ollessa pyhitetty pöytätilaa vaativille töille (ponien kustomointi, korujutut ja massailut, maalaus). Neulominen ja surffailu suoritetaan sohvalla, jalat sohvapöydällä. :)


Päätettyäni iltapäivällä ensimmäisen palkinnon saajan laitoin tulostimen jauhamaan ja leikkelin ja taittelin kommentit. Sekoitin lappuset pienessä peltiroskiksessa. Arvonnan suoritin yksin kissamme Pessin toimiessa virallisena valvojana (tosin hänen mielestään terraariossaan vesiastiassa uiskenteleva viljakäärme tarvitsi enemmän valvontaa kuin minun arvontani).Toisen palkinnon voittajaksi arpoutui täten Pirjo. Ilmoitan vielä molempien voittajien blogeihin voitosta.

Onnea voittajille! Laittaisitteko minulle säköpostilla osoitteenne (osoitteeseen asaotus [miumau] gmail [piste] com), niin laitan parin viikon kuluessa jotakin pientä postiin? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti