Pages

13.10.2008

sukkia ja narinaa

Neulesaralla on ollut hiukan hiljaisempaa viime aikoina. Sain toisen eriparikasarisukan valmiiksi, mutten ole aloittanut vielä toista. Fifeihin en ole koskenutkaan. Pää pursuaa ideoita, mutta tuntuu, että kaikki vain jumittaa. Kaiken lisäksi viime viikolla Vuorelmalta tilaamani pyöröt eivät tulleet vielä tänäänkään! Tosin ihan hyvä, etten vielä pääsekään aloittamaan takkia, sillä nyt pitäisi ahkerasti tikutella sukkia kuun loppuun asti. ;)


Aloitin kuitenkin loppuviikosta miehen kaverin tilaamia sukkia, joihin olin ostanut langatkin jo aikaa sitten, ja eilen iltapäivällä ennen sukuloimaan lähtöä paistoi aurinko niin mukavasti, että sain napattua alusta kuvan. Eilen illalla sain jo varren ja kantapään valmiiksi sunnuntain tositv-putkea seuratessani, mutta tänään en jaksanut sitä narinaa, mitä Maija aiheuttaa metallipuikkojen kanssa, ja aloitin uudet vauvansukat eebenpuisilla. Niitä piti itse asiassa tikutella viikonloppuna ison sukan lomassa, mutta lauantaina oli ystäväni tuparit ja sunnuntaina kävimme mummullani.

Näen tätiäni torstaina, ja siihen mennessä pyrin saamaan parin per ilta noita pikkusukkia valmiiksi, tai ainakin kaksi paria. Ensimmäinen sukka on jo kantalapussa, joten hyvältä näyttää. :)

5 kommenttia:

 1. Mä en siedä yhtään puikkojen natinaa...enkä oikeastaan kilinääkään, jostain syystä se vihloo mun hampaita!

  Knit Picksin harmony sukkapuikot on ollu ihan ässät, sukkainnostus alkoi heti kun olin ne puikot ostanut.

  VastaaPoista
 2. markka: Minä taas olen ihastunut eebenpuisiin puikkoihin, mutta aivan joka työhön niitä ei vielä ole ollut varaa ostaa. Siispä tilaussukat teen metallisilla puikoilla ja isomman projektin eli polvisukat eebenpuisilla. Olen miettinyt kyllä ruusupuisiakin puikkoja... Knit Picksin sormikaspuikkoja katselin vähän sillä silmällä kyllä vauvansukkia ajatellen. :)

  Mua on alkanut kilinä ja natina ärsyttää vasta kun huomasin, kuinka hiljaista puisilla puikoilla on neuloa. :D

  VastaaPoista
 3. No niin, nyt tämmösen epäneulojan on hyvä esittää kysymys siitä, että mitkä puikot narisee? Kilinä varmaankin tulee tuollaisista metallisista (?) puikoista, mutta entäs narina? /ank :D

  VastaaPoista
 4. ank: metallipuikot myös narisee/natisee! Ainakin minun tiukahkolla käsialallani. :D Ja varsinkin kantapään jälkeen, kun yritän kiristää vielä pikkuisen lisää, ettei jäisi reikiä. Tekokuiduton Merino Silk, josta tein villapöpät, narisi tosi vähän metallipuikkojen kanssa, mutta jopa sekin narisi ja niskoitteli. Eebenpuisilla puikoilla taas neule liikkuu huomattavasti sulavammin ja äänettömämmin. :)

  VastaaPoista
 5. Oo, kaikkea sitä oppiikin kun vanhaksi elää :) /ank

  VastaaPoista