Pages

27.9.2008

oranges for him

Sukkasato on melkein puolivälissä, ja olen saanut vasta ensimmäiset varsinaiset satosukat valmiiksi. Toiset tosin ovat jo puikoilla ja tilaussukatkin ehkä saan vielä sadon puitteissa valmiiksi, ellen nyt sitten innostu tikuttelemaan vain sukkia...

Tässä kuitenkin miehen oranssit:Malli: perussukka, koko 42
Lanka ja menekki: Sandnesgarn Smart oranssi ja musta, n. 100 g yhteensä
Puikot: 3 mm eebenpuiset

Löysin taannoin lankavarastoa inventoidessani vajaan 100 g oranssia Smartia ja alun lapasesta, joka oli suurimmaksi osaksi mustaa Smartia. Mies tarvitsi kotikäyttöön pienet sukat, ja näistä riitti juuri siihen. Mustaa piti laittaa kärkeen, sillä en uskonut Smartin riittävän. Punnituksen mukaan se olisi kuitenkin juuri ja juuri riittänyt, mutta sukista tuli aika söötit noin.

Kasarisukkia :D tehdessäni olen todennut, että uusi seiskaveikan pinkki on aika älyttömän pehmeää. Tekisi mieli tehdä pinkkimusta raitaneulepaita tai -takki siitä, varsinkin kun huomasin, että Tapion kaupassa on 7 Veljestä alennuksessa, 3 euroa kerä. Siinähän olisi jo hyvä syy ostaa langat isoon neuleeseen, ja samalla saisin harjoiteltua ylhäältä alas neulottavan raglanin neulomisesta. Hmm. Katsotaan. ;)

1 kommentti: