Pages

8.12.2015

toiset mulle nauraa, mutta naurakoot

Hyvää Sibeliuksen ja suomalaisen musiikin päivää!

Itse aloitin päiväni kuuntelemalla Sibeliusta joulukalenterisukkien raitavärin päättääkseni. Sydämeni sykähteli eniten D-duurissa soitetulle sinfonialle, joten päivän raidaksi valikoitui lämpimän keltainen Pick-a-Sock.
8.12.

Juuri nyt vaikuttaa siltä, että toiseen sukkaan tulee paljon kirkkaampia ja lämpimämpiä värejä kuin toiseen. Jännää nähdä, millaiset näistä muodostuu!

Alkuillan musiikki olikin sitten Jotain Ihan Muuta. BodyJamin voisi suomentaa hienosti niin, että kroppa on kyllä sen jälkeen usein ihan hyytelöä. :D Ei siis mitään kevyttä jammailua, vaan ehkä rankinta tanssiliikuntaa, jota olen kokeillut.
8.12.

Tanssipopoikseni olen hyväksi havainnut Reebokin Dance UrTempo Mid -kengät, nämä ovatkin sopivasti jotain LesMills-mallistoa, mitä en toki ostaessani hoksannut edes. :D Hyvät salikengät ovat, nimenomaan tanssia varten. Ja kylläpä ne tänäänkin polkivat salin lattiaa yli 5000 askeleen verran.

Juomapullon kyljessä killuva otus on Adipose, ja siihen (ja myös tanssiliikuntaan) liittyvästä projektistani kerron lisää tuonnempana.
8.12.8.12.

Tunti sisälsi myös talven ensimmäiset (muttei kuulemma viimeiset) valojamit! Saimme siis BodyJam -ohjaajalta tunnin ajaksi sormiledit, ja kyllä oli makeaa tanssia tunnelmavalossa ja osittain ihan pimeässä ledit käsissä! <3

BodyJam ei ole ehkä koreografioiltaan aivan ykkössijalla, mitä tulee lempitunteihini tanssillisista jumpista. Mutta jotain taikaa siinä on, sillä juuri näiden tuntien jälkeen olen aina kunnon endorfiinipöllyissä. :)

Lopuksi: olen nyt yli viikon jaksanut päivittää joka päivä jotain, edes sitten sukkien edistymistä raita kerrallaan. Tämä on yksi loppuvuoden hullutuksistani, eräänlainen joulukalenteri teille lukijoille. En vain ole viitsinyt sitä alkuun mainostaa, koska helposti jää sitten päivittämättä, jos hirveästi hehkutan. ;) Katsotaan, pysyykö päivitystahti! Ja muutakin on kyllä luvassa kuin kalenterisukkaa. :D

2 kommenttia:

 1. Oo vitsit, varmasti ollut siistiä tanssia noiden ledien kanssa! Itsekin tykkään kovasti tanssillisista tunneista, niiden aikana ei ehdi edes tajuta miten paljon on tullut liikuttua.
  Kiva että olet kirjoitellut nyt aktiivisesti, minä ainakin olen tykännyt! Sukkiesi edistymistä on ollut hauska seurata ja postauksissa on usein muutakin mielenkiintoista sisältöä.
  Ihanaa joulunodotusta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Oli kyllä tosi siistiä. Minullakin tanssilliset ovat lemppareita, enkä salikorttia oikeastaan muuhun käytäkään. :D Pitäisi kyllä uskaltautua kokeilemaan jotain lihashuoltoakin varmaan...

   Kuin myös, mukavaa joulunodotusta! :)

   Poista