Pages

5.12.2015

me olemme kaikki vain ihmisiä

5.12.

Päivän raita oli lähes automaattisesti sateenkaari. SETAn logossa on oikeasti kuusi väriä, mutta jätin punaisen pois, sillä sitä oli jo edellisessä raidassa.

(Kiinnostuneille raitojen langat alhaalta ylös: Lanitiumin perussukkaa, jonka väriä en muista; Yarngrimoiren Pick-a-Sockia lämpimänkeltaisena; BFL Supersockia; Keesin Ultrasockia värissä Open Waters; Väinämöistä kirjavan violettina Eikuna.)

Paleface Duo @ TTT-Klubi, 4.12.2015

Mietin kyllä myös Amnestynkeltaista raitaa, sillä eilisellä keikalla Palefacella oli ennen väliaikaa päällään Amnestyn paita. Oli muuten väkevä setti, vähän erityyppinen kuin viimeksi (tämähän olikin jopa toinen Palefacen keikka, jolla kävin), ja jäipä hyvät fiilikset. :)

Keikan jälkeen vaihdoinkin Karrin kanssa muutaman sanasen (vaikka aika paljon kyllä jännitti, koska iih, fanitan aika paljon), ja ostin vihdoin jo Yo-talolla keväällä kuolaamani kallopaidan, johon sain toki nimmarin. <3

Kallopaita

Joo-o, ostin sitten valkoisen paidan. :D Ne, jotka minut vähänkään tuntevat, tietävät, etten hirveästi valkoisia t-paitoja käytä. Mutta tämä on vain niin täydellinen tuon kallopainatuksen kanssa. :)

Kuvahan on Jiri Gellerin Sugared IV ja sama kuva löytyy myös (jo aikoja sitten hankkimastani) Mull' on lupa -vinyylisinkusta:

Mull' on lupa

Etukannen kuva saman taiteilijan Kill Your Darlings.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti