Pages

20.12.2015

there's colour everywhere

A-sukan 20. päivän raita piti valita tämän päivän inspiroimana. Tihrustin aamupäivällä Wikipedian suomenkielistä (ja sittemmin myös englanninkielistä) listaa tapahtumista, syntyneistä ja kuolleista ja päädyin lopulta googlaamaan taiteilija Juhana Blomstedtin teoksia.

En ollut aiemmin Blomstedtista kuullutkaan, mutta huomasin upean värinkäytön ja silmiini osuivat etenkin teokset, joissa toistuivat A-sukassa vallitsevat värit. Valitsin inspiraatiokuviksi tämän blogikirjoituksen viimeisen kuvan sekä tämän näyttelyn esitekuvan, mutta jäin vielä miettimään tarkemmin värien käyttämistä, kun lähdin neulemiittiin ja Sh'bam-tunnille.

20.12.

Kävikin ilmi, että punainen, keltainen, oranssi sekä turkoosin ja tumman petroolin värit toistuivat tänään muutenkin. Neulemiitissä sain Itä-Suomesta tulleen pienen paketin, jonka päälle oli askarreltu vielä muutama supersöpö silmukkamerkki. <3

20.12.

Paketista paljastui varmaan maailman pienin ja suloisin maustekakku! Maistui muuten erittäin hyvältä jumpan päälle! ;) Kakku piti luonnollisesti syödä heti, sillä se ei olisi kauaa säilynyt. :P Kiitokset ihkulle Sannille Liperiin. <3

20.12.

Päädyin käyttämään päivän teemavärejä raidoittaen, aina neljä kerrosta per raita. Sinapinkeltainen on Keesin (joskus aika kauan sitten) värjäämää Novitan Pikkusiskoa, petrooli samaa Minisockia kuin eilisen raidassa, oranssi käsinkehräämääni BFL/nylonia värissä Mielikki, turkoosi jälleen kerran Open Waters -Ultrasockin jämää ja punainen samaa Minisockia kuin jo parissa raidassa tässä sukassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti