Pages

6.12.2015

jokainen teistä on todella ratsastajapatsaan arvoinen

Lanitiumin Nea oli mennyt värjäämään sopivasti Kuitupitoisiin Kokoontumisajoihin Mad Max: Fury Road -teemaisia värejä, ja pitihän sitä ostaa pari vyyhtiä. Taloutemme pitkätukkaisempi yksilö on jo pitkään kaivannut uutta pipoa (neulojan puolisot ja silleen), ja mies oli samaa mieltä kanssani, että Mad Max: Flamer -värisestä merinosukkalangasta piti tehdä pipo.

Flamer

Perjantaina sain pipon vihdoin puikoillekin, eilen pidin kunnon neulemaratonin leffojen merkeissä ja puoli pipoa valmistui. Lupasin nimittäin tikutella pipoon myös vuorin. Saaja sai valita muutamasta vaihtoehdosta värin sille ja halusi kunnolla kontrastia. Vuorin lanka on Kraftin BFL-sukkalankaa värissä Lagoon.

Tähän pipoon on otettu hieman viitteitä niin Missä Neuloimme Kerran -blogin Miespiposta kuin Ananan Always relevantistakin, mutta pääosin kyllä säveltelen täysin omasta päästä. Silmukatkin loin eri tavalla, ja niinpä syntyi hauska reunus. Palaan tähän pipoon myöhemmin, jahka jaksan tikutella loppuun asti...

6.12.

Joulukalenterisukkien päivän raitaa piti odotella ihan iltaan asti. Minä bongasin juhlista toki ensimmäisenä Jenni Haukion puvun, ja melkein samanväristä pinkkiä löytyi Supersockin jämä (luonnossa vähän punertavampi). Ohjeesta kun ei oikein selvinnyt, oliko värin pakko olla ensimmäisen näkemänsä naispuolisen vieraan puvusta. ;) (Ei minulla kyllä olisi mustaa tai sinistä ollutkaan.)

Lankakirjalla jatketaan itsenäisyyspäivän vastaanoton seuraamista piponeuleen kera. Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti