Pages

13.12.2015

there's children throwing snowballs

13.12.

Lunta! Ainakin vähän. Toivottavasti tulee lisää, ja pysyy. <3


13.12.

Eilisen kalenterisukkaraidan neuloin ja päätinkin vasta tänään, eilisten pikkujoulujen takia. Väri valikoitui näin: ensin valitsin lankapussukoista seitsemän sellaista lankaa, joista yksikään ei ollut päässyt vielä sukkiin. Sitten päätin järjestyksen (suunnilleen spektrin mukaan, numero yksi olisi pinkki ja lähtisin laskemaan siitä myötäpäivään*). Vasta sitten katsoin lottoarvonnan tuloksen ja laskin luvun kymmenen, joka osui Lanitiumin Mad Max Flamer -väriin.

*Tosin langat olivat kyllä alunperin ihan vaan peräkkäin, laitoin ne vain kuvaa varten ympyräksi.

#breakfast #tuplaespresso mutta #maitokahvi #nespresso #stripes #fooddiary ( #eväsleipä naisen tiellä pitää!)

Tämän päivän raitavärin lukiessani naurahdin ääneen. Minulla on kahvimukeissa todella paljon graafisia mustavalkoisia yksilöitä, mutta juuri tänään kahvimukiksi valikoitui pari joulua sitten Helsingistä asti metsästetyn punaraitaisen mukiparin toinen yksilö. Punaista siis sukkaan!

(Kuvan aamiainen melkein kahden vuoden takaa, kun olin aamulla jo juonut kahvit ennen kuin muistin kalenterisukka-asian.)

13.12.

Ja onhan se myönnettävä, että tässäkin sukassa on oma väriteemansa. :) Punaisen raidan myötä pääsin A-sukassa kiilalisäyksiin, seuraavassa A-sukan raidassa onkin sitten kantapää melko keskellä raitaa, jos olen laskenut kerrokset oikein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti