Pages

3.12.2015

it finally happened

Jämälankavillasukkajoulukalenterihullutus iski tännekin, siis!
Minulla on ollut tällä viikolla onnellinen tilanne, että olen ollut kotona etätöissä tiistaista lähtien, joten olen paitsi neulonut The Doodlerin viimeisenkin vihjeen (siihen tarvittiin tosin myös neulemiitti ja pitkä kokous), myös pystynyt joka päivä osallistumaan jämälankavillasukkajoulukalenteriin ihan aikataulussa. :) Kalenterihan löytyy Missä Neuloimme Kerran -blogista.

Teen kärjet, kantapäät, loppuresorin sekä aina yhden raidan jokaisen väriraidan väliin perusharmaalla teollisella sukkalangalla (Hjertegarn Sock Wool). Toivon, että saisin mahdollisimman pitkät sukat, mahdollisesti jopa polvimittaiset (saattaa vaatia paljon harmaata varsien yläreunaan tosin).

Ja poikkeuksellisesti teen myös hiukan muistiinpanoja sukista. Sen lisäksi toki, että yritän ainakin parin raidan välein aina blogata etenemisestä.

3.12.

A-sukan ensimmäinen raita, eli ensimmäisen päivän raita, sattui sopivasti pinkiksi. "Sattui" ja "sopivasti", koska satuin vilkaisemaan sukan kärkeä neuloessani väriympyrää ja erittäin kovalla kiireellä neuloin raitaan asti vielä kun kello oli yhdentoista puolella eikä aivan lähellä kahtatoista, joka olisi merkannut typerää sinistä raitaa (ei olisi ehkä ollutkaan sinistä lankaa siihen). :D Lanka on Pick-A-Sockia.

B-sukan ensimmäinen raita, eli syntymäpäivän mukaan, tuli ensimmäisellä yrittämällä ppkkvvvv-kaavalla, joka toi melko tumman smaragdinvihreän, tai oikeastaan aika joulunvihreän värin. Ei ihan noin tumman kuin väriksi valikoitunut, kauan sitten värjätty, Ylämailla-värin koeversio muistaakseni Supersockista, mutta sai kelvata.

Tämän päivän raita meinasikin olla aika hauska, sillä minulla on etäpäivän kunniaksi ollut päällä lähinnä musta kotipaita. :D Onneksi alusvaatteista löytyi vähän vaaleanpunaista, ja yhdessä mustan kanssa niistä syntyi melkolailla tuon Väinämöisen värinen hiukan harmahtava kanervanvärinen yhdistelmä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti