Pages

12.11.2008

tsäk kustöö


Malli: Jacques Cousteau Typyltä
Lanka ja menekki: Novita Isoveli, 135 g
Puikot: 4 mm metalliset sukkapuikot
Muuta: Tein mallitilkun mukaan naisen silmukkamäärällä eli 120 s, tuli miehelle ihan sopiva. Ehkä langan paksuudesta johtuvan jyrkän kavennuksen vuoksi pipo nousee miehellä hassusti pienelle nypylle (ei kuvassa, kiitos kuvaajan), näyttää menninkäiseltä. Hassu. :)

Ei tänne sit muuta. Ilmeisesti toivun viikonlopusta vieläkin, kun väsyttää eikä oikein innostais tarttua kutimeen päivän kirjoittamissession päätteeksi. Aloitin tosin yhdet sukat ja niitä on ollut mukava tikutella kantapäähän asti, mutta sitten pitäis tehdä lisää mallineulekaaviota. Huivi odottaa hapsujaan, eilen maanittelin niiden sukkien avulla päättelykeijun takaisin kotiin ja sain sentän langanpäät pääteltyä.

Nyt sais aloittaa sen neuletakin sitten. Ehkä viikonloppuna. :P

Mutta perjantaita odotan innolla. Budjetti on suunnilleen päätetty ja mummun kanssa tehty

Edit: Linkki vaihdettu. :)

3 kommenttia:

 1. Kiitos mallivalinnasta. Minäkin olen havainnut nyppylöitymistä joidenkin yksilöiden kohdalla. Epäilen, että paksumpi lanka nyppylöityy helpommin.

  Voisitko vaihtaa tuon linkin sinne mistä ohje löytyy? Pahoittelen tätä säätämistä, mutta Vuodatus on niin epävakaa palvelimena, että täytyi vaihtaa maisemaa.Linkkini vie suoraan ohjeeseen.

  Kiitos ja kumarrus :-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi oivallisesta ohjeesta. :) Vaihdoin linkin, kiva kun mainitsit asiasta. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos itsellesi. Minähän tässä muutan ja vaivaan sinua :-)

  VastaaPoista