Pages

26.11.2008

joululahjaostoksilla, osa 1

Lähdin eilen suunnitellusti käymään kaupungissa, tarkoituksena oli käydä useammassakin kaupassa, mutta vielä viime hetkellä muuttuneet kahvittelusuunnitelmat rajoittivat käyntini muutamaan liikkeeseen. Ihan hyvä kyllä. :P

Ensimmäisenä paukkasin tietysti sinne uuteen lankakauppaan, Lankaideaan Aleksanterinkatu 29:ssa. Katselin jo toiselta puolelta katua että näyttää mukavalta, ja astuessani sisään silmiin osui pelkkiä ihanuuksia! Puikkoja ja koukkuja siellä on Addilta, Brittanylta ja KnitPicksiltä, langoista löytyi perus-Smartien, Sisujen ja Maijojen lisäksi Rowania, Noroa ja Manos del Uruguayta, unohtamatta Artesanon ihania lankoja! Olisin ostanut Noro Kureyonia kaulaliinaa varten, mutta siellä oli vain yhtä sävyä. Rohkaisin mieleni ja kysyin mukavantuntuiselta myyjältä asiasta. Hän pahoitteli ettei sävyjä ollut enempää ja lupasi tilata lisää! Edellisiltana olin kirjoittanut paperilappuselle muutaman sävyn värikartoista, ja hän laittoi siniset ja ruskeat vaihtoehtoni ylös sähköpostiosoitteeni kera, lupasi kysellä niitä sävyjä ja ilmoittaa jos saisi. Mitä palvelua! :)


Pyörin kaupassa vielä aika pitkään, noukin hyllystä Sisua hyshyslahjajuttuun, nelosen sukkapuikot (operaatio metallipuikot puisiksi meneillään) ja pähkäilin toiseen hyshyshommeliin lankaa Regian ja Stepin välillä, kun törmäsin kauppaan tulleeseen tuttuun ihmiseen. Päädyin sitten ostamaan toisiin lahjasukkiin langoiksi Stepiä ihan vaan kokeeksi ja tyytyväisenä suuntasin kohti askarteluhel... Sinooperia lahjapakettitarpeita etsien.

Sinooperissa ei ollut ihan sitä mitä hain, leimasimet kalliita eikä korttipohjissa ollut nättejä sävyjä. Löysin kuitenkin huokean sapluunan ja kassalle mennessä olin törmätä valmiisiin (sinisiin!!!) lahjapusseihin, joita ostin kahta erilaista mallia. Lahjapakettien väriteema on ainakin selvillä. ;) Silti mieleni tekee vielä hakea Clasulta se 40 m paperirulla, kyllähän sitä nyt ihminen paperia tarvitsee...

O'Connell'sissa vietetyn levähdys- ja kahvihetken jälkeen palasin takaisin Hämeenkadulle, pyörin Kirjatorilla (ihan liikaa kivoja kirjoja, mulle :D) ostamatta mitään ja sitten vielä Akateemisessa. Jälkimmäisestä löytyi tosin ihan sattumalta miehelle täydellinen lahja. :)

Ai miksi osa 1? No koska tässä on tiedossa vielä vähintään yksi reissu kaupungille lahjoja ja lahjatarpeita etsimään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti