Pages

9.11.2008

sumuisen sunnuntain silmukkamerkit

Eilen meni aika myöhään ja nyt vähän päätä kivistää (ei tosin alkoholista johtuen, niistä kahdesta siideristä tuskin krapulaa saa), aioin esitellä halloweenpukuni, mutta ehkä huomenna, kunhan jaksan poseerata kameran edessä. Tänään pitäisi myös kirjoittaa melkein 3500 sanaa, kun eilen meni sen puvun viimeistelyssä jonkun aikaa. Puvun sijaan esittelen jotain muuta.

Blogiarvonnan paketteja suunnittelin monta päivää, sitten väkersin pariin otteeseen silmukkamerkkejä ja tyrkkäsin paketteihin vähän lämmikettä mukaan. Paketit lähtivät maailmalle tiistai-iltana (eli postin matkassa vasta keskiviikkona), toivottavasti ovat päässeet perille. Samassa läjässä mennyt sukkapaketti oli ainakin löytänyt saajalleen perjantaina ja olivat kuulemma ihan oikean kokoiset ja hyvät sukat. :)


TuijaM:n paketti. Tikkarit olen itse vääntänyt Fimosta aikoinani, mutta loppui into kesken kun olisi pitänyt ruveta väkertämään näistä kännykkäkoruja ja riipuksia. Ja korunosiakin olisi pitänyt tilata. Silmukkamerkkejä varten olin jo aiemmin hankkinut joitakin osia ja pari viikkoa sitten vielä lisää. Samasta paketista nuo onnenkissat. Pakettiin sujahti myös Karibian Aurinkoa ja Sadepäivän Iloa, sekä nopeasti koneella hutaistu kortti/lappunen, josta ei ole kuvaa. Palloketjua, tuplarenkaita ja korvakorukoukkuja.


Pirjon paketti. Tikkareiden lisäksi helmiä: muovisia tähtiä ja muita helmiä, lasihelmiä, pari aurinkohelmeä (violetin tähden vieressä) ja pieniä ruusukvartsihelmiä. Palloketjun ja korvakorukoukkujen lisäksi viinilasirenkaita. Itse pidän noista lasirenkaista ja palloketjuista erityisesti, korvakorulukkoja en ole ehtinyt testata. Teetä myös ja samanlainen kortti kuin yllä.

Pahoittelen huonoa kuvaa, tähdet kieltäytyivät kuvausyhteistyöstä pilvisenä päivänä...

Täytyihän sitä itsellekin tehdä muutama silmukkamerkki. Tässä ei ole kaikki, vain palloketjulliset, muut pitäisi kuvata vielä erikseen. "Orsi" on 4 mm sukkapuikko. Oikeanpuoleisessa pilttipurkissa on erikseen sellaiset tikkarit, joissa on pimeässä hohtavaa massaa mukana, muut ovat isommassa purkissa.

Tikkareita jäi vielä yli, mutta suurimmaksi osakseen ovat liian isoja silmukkamerkeiksi. Jos kuitenkin kiinnostusta riittää, voin väsätä jossain vaiheessa ainakin kaulakoruja ja pari magneettia, ja tulipa sitä suunniteltua että voisi pistää tehtaan taas käyntiin. ;) Ensin pitäisi päästä kuitenkin eroon entisistäkin. :D

2 kommenttia:

  1. Hei, kiitokset silmukkamerkeistä, minulla ei ollut ennestään ainoatakaan. Hävettää myöntää.. olin ostanut vuoisi sitten tarvikkeita Sinooperista mutten ole saanut aikaiseksi tehdä. Siis suurkiitokset ihanista ja tarpeellisista merkeistä, sekä teestä. Mistä arvasit senkin että juuri nuo ovat suosikkejani? Selvännäkijä? ;-)

    KIITOS!

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä, kiva että kelpasivat. :) Teet oli ihan "arvalla" valittu, aika kiva että osuivat ihan nappiin nekin. :D En ainakaan myönnä olevani selvännäkijä. ;)

    VastaaPoista