Pages

22.11.2008

siniharmaata pehmeyttä

Kiitoksia kaikille edellisen postaukseni kommentoijille! Minäkin löysin Ravelrysta uuden kaupan lisätietoja ja paukkaan sinne itse katsomaan tiistaina, kun tulee taas rahaa. :)

Koska en ollut lapasia neulonut sitten viime talven, piti ensilumien tullessa saada kädenlämmittimet puikoille. Jahkattuani hetken kämmekkäiden ja tumppujen välillä päädyin jälkimmäisiin. Otin Top Woolit käsittelyyn ja aloin tikutella.


Yllättävän nopeasti on syntynyt valmista! Tuohon jäin eilen illalla, yksi lapanen ilman peukaloa näyttäisi valmistuvan suunnilleen kahdessa illassa, jos ei koko aikaa ole kudin käsissä. Väriyhdistelmä on jännä - kuin sinistä vahaliitua harmaalla kierrätyskartongilla. Tykkään! <3 Myös lankojen tekstuuri ja tuntu vaihtelevat värin mukaan, mutta lankaa on silti ihan hyvä neuloa.

Värit toivat mieleen harmaan (tai kuten kissojen värinmäärityksessä sanotaan, sinisen) nuoremman kissamme, joten nimesin lapaset hänen mukaansa Momoiksi. Momohan on myös Michael Enden romaanin nimihenkilö, ja muistaakseni japaniksi tarkoittaa persikkaa.

Myös jotain isompaa on puikoilla, mutta täytyy katsoa, tuleeko siitä mitään. Mörvelöitymisen pelossa en ottanut tekeleestä vielä kuvaa. Katsotaan asiaa uudelleen, kunhan olen päässyt kainaloihin asti. Ainakin.

3 kommenttia: