Pages

23.5.2012

of Life, the Universe and Everything

Omppuhelin
"In many of the more relaxed civilizations on the Outer Eastern Rim of the Galaxy, the Hitchhiker's Guide has already supplanted the great Encyclopedia Galactica as the standard repository of all knowledge and wisdom, for though it has many omissions and contains much that is apocryphal, or at least wildly inaccurate,  it scores over the older, more pedestrian work in two important respects. First, it is slightly cheaper; and secondly it has the words DON'T PANIC inscribed in large friendly letters on its cover." (The Hitchhiker's Guide to The Galaxy, Douglas Adams)

(Jep, se on Omppu.)

WM Twin Guide to Galaxy WD
Wollmeise Twin, Guide to Galaxy (We're Different). Ravelry-toverilta ostettu.


Nörttityttö minussa hihkuu riemusta. <3

4 kommenttia:

 1. Jokos sitä on sitten Hitchhikeria pelattu paljonkin? meidän perheessä on yksi jossain ranking listalla kymmenen joukossa. Tietous on valttia tässä omppupelissä.

  VastaaPoista
 2. Ohoo, että siitä on tehty ihan pelikin! Omppu on niin uusi tulokas, että en ole vielä montaa ohjelmaa/peliä asennellut, täytyypä vilkaista tuo. Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 3. Sulla taitaa olla samat kuoretkin ku mulla! Ja nyt mä muistin merkata pyyhepäivänkin kalenteriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vi0let: tuollaiset gollan pinkit tarttui kauppareissulla mukaan kun oli alennuksessa. :) Itse asiassa paritkin kuoret oon jo vaihtoehdoiksi tilannut, vaikka noi onkin ihan mukavat ja kivat. Ja tosiaan, pyyhepäivä, meinasin unohtaa itsekin!

   Poista