Pages

18.5.2012

Haircut and gunks

Prahan päiväkirjassa väläyteltiin mun reissupinkkiä tukkaani. Värjäsin tukan ennen reissua Fudgen Paintbox -shokkivärillä, sävy Raspberry Beret. En kyllä suosittele tuota väriä kenellekään, joka ei samalla halua värjätä kylppäriään pinkiksi... väri tarttui heti joka pintaan eikä meinannut lähteä millään. Onneksi sain pahimmat pyyhittyä pois.

Nyt reissun jälkeen tuli tarve laittaa jotain vähän toisenlaista väriä. Piti myös piilottaa anopin juhlien takia pahoin levahtamaan päässyt juurikasvu.

new hair
new hair

Kokeilin ensimmäistä kertaa Crazy Colorin shokkiväriä, ja sitä suosittelen lämpimästi! En onnistunut tahraamaan sillä yhtään, eikä se sotkenut myöskään poishuuhdeltaessa. Ihme aine. Netin kommenttien mukaan kyllä kuulemma sitten haalistuukin nopeammin, että saapa nähdä.

Kuulokkeet olivat muuten synttärilahja mieheltä. <3. Minulla on oikein hyvät Kossin kuulokkeet, mutta kaipasin kakkoskuulokkeita (jotta toiset voi aina pitää koneella ja toiset menossa mukana). Ja onhan nuo nyt tyylikkäämmät. ;)

tukkatuotteita

Olen tässä jonkun aikaa uudistanut hiustuotevalikoimaani. Shampoon suhteen minulla on vieläkin vähän hakusessa Se Oikea. Nyt aloin testata Tigin ex-Superstaria, nyk. Epic Volumea. Tuoksu on ainakin huumaava! Muotovaahto (yleensä jotakin edullista marketista, muotovaahtona mulla toimii halvempikin) ja väripurkki seuraavat värisuoraa. Viimeinen puteli ei kyllä ole tukkatuote, mutta sekin on testissä: kuoriva suihkusaippua. Vaikuttaa oikein hyvältä näin pikaisesti kokeiltuna.

tukkatuotteita
Kun vuosi sitten leikkautin ystävättärellä ensimmäistä kertaa pystytukkaa, marssin seuraavana päivänä Sokokselle ja pyysin apua vahan valinnassa. Päädyin silloin lorealin techni-artin superpitävään vahaan ja lakaksi ostin Tigin Hard Headia suositusten mukaan. Lakkaa käytän vieläkin - se on oikein toimivaa - mutta tarvitsin matkalle ja muutenkin vähän kevyemmän kaliiberin tuotteen mukaan. Got2be 2sexy-muotovaahtoa olen käyttänyt aiemmin ja nyt on menossa saman sarjan hiuslakka.

Tigin Rockaholic Punk Out Molding Gunk on ostettu mentaliteetilla "vaihtelua elämään", tosin siitä ei ole vielä kummoisia kokemuksia. Eikä ollut suinkaan ainoa vaha, jonka samassa syssyssä ostin:

tukkatuotteita
Olen ihastunut Tigin tuotteisiin, ei ainoastaan niiden laadun vaan upeiden pakkausten ja ennen kaikkea sen huumaavan karkkituoksun takia. Ylläolevan Punk Outin tuoksusta tulee jotenkin mieleen kirpeä kirsikka, mutta nämä seuraavat tuotteet ovat makeaa mahan täydeltä.

Manipulator -vaha on ollut jo käytössä ja hyväksi koettu. Tuoksu on erittäin karkkinen. Mega Whip on koostumukseltaan vahan ja muotovaahdon sekoituksen oloista, ja tuoksuu - ylläri ylläri - vaahtokarkeilta! Kokemus kertoo, että tuoksu tunki mukavasti lakkasuihkautuksenkin läpi. <3 Sugar Shockia suihkuttelin tukkaani ennen vahaa saunan ja suihkun jälkeen kun piti vielä laittaa tukka. Sen tuoksu on myös hattarainen. Ah.

Kirjoittajan kommentti: kaikki edellä näkyvät tuotteet on siis itse ostettu eikä tämä ole maksettu mainos. :)

5 kommenttia:

 1. Mun blogissa on sulle haaste. ;)
  http://nurinoikeineiku.blogspot.com/2012/05/haastetta-elamaan.html

  VastaaPoista
 2. Vitsi noi vaikuttaa ihanilta ! Voisin ostaa , onko kalliita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Suomesta ostettuina nuo Tigit on sellaista 15-25e/puteli, vähän riippuen tuotteesta. Ja joskus on kimppatarjouksia. Ite oon tilannut ulkomailta, esim. Lookfantasticilta ja Strawberrynetistä. Pieni hintavertailu: Lookfantasticissa Epic Volume -shampoo n. 10e, läheisessä CM Hiustalossa 20e. Onhan tuo kalliimpaa kuin markettitökötit, mutta toisaalta esim. shampoot mulla kestää paaaaljon kauemmin kuin markettien vastaavan kokoiset. Vahan taas tarttee olla mun tukassa kunnollista kamaa, joten mieluummin maksan sitten vähän enemmän, että tukka myös pysyy pystyssä. :D Nuo vahat jne. on ulkomailta tilattuina jotain kympin luokkaa tai vähän allekin.

   Poista
 3. Hiustuotteista! (Ai vitsi, mie löysin tämän sivusi PITKÄSTÄ aikaa!) Itselläni on aika ohuet hiukset ja lyhyet, mutta olen ihastunut hiuspuuteriin, esim. Osis Dust mat tai katso täältä muitakin (kommentit): http://pupulandia.indiedays.com/2011/08/01/nain-kaytat-hiuspuuteria/

  Terkuin, Leena/ank

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, ihanaa kuulla sinusta, Leena/ank! Multa on noi hiuspuuterit ja myös kuivashampoo mennyt jotenkin vähän ohi, en oikein osaa ajatella niiden käyttöä, niin en ole tullut ostaneeksi. Mutta täytyypä katsoa tuo video! Kiitos vinkistä. :)

   Poista