Pages

18.12.2011

tilauksesta värjättyä

Pfft. Se on joulu lähestymässä, meinaa iskeä pieni stressi yhdestä sun toisestakin asiasta. Eikä asiaa helpota yhtään kaamosmasennuksen aiheuttama väsymys ja koulussa kurssi, jossa joutuu oikeasti pistämään koko kapasiteettinsa peliin jo harjoituksissa. Huoh. Onneksi kohta alkaa loma.

Harhauttaakseni teitä siltä, etten vieläkään ole kuvannut viimeistä hattuani jne., muutama kuva tilausvärjäyksistä. Teen näitä harvakseltaan, lähinnä hyville ystäville tai hyvästä tarjouksesta, ja harmillisen monta kertaa olen joutunut sanomaan ei tilaukselle. Mutta nyt syksyn aikana ehdin tehdä joitakin.

Ystäväni Tuomi osti taannoin Etsykaupastani Mad Hatter -dueton, ja neulottuaan heitti ilmoille tilauspyynnön. Hän oli neulonut hatuntekijästä pojalleen ja tyttäret olivat halunneet omat duetot suosikkiväreissään.

Cheshire Cat
Toiselle lähti Cheshire Cat

...ja toiselle samaa teemaa jatkaen Twinkle Twinkle Little Bat.

Toveri Pantoufle taas lähestyi tutulla pyynnöllä: varastosta oli löytynyt jälleen muutama kerä ei-minkäänväristä lankaa, pistäisinkö siihen väriä pintaan. Lanka saapui, oli oikein mitäänsanomattoman kaurapuuroa, ja pyöri pitkän aikaa värjättävien lankojen laatikossa, kunnes reipastuin ja käytin sen vihreässä padassa:

Tilausvärjäys

Nämä vyyhdit lähtevät joulun jälkeen maailmalle. :) Joulun jälkeen yritän muuten saada myös etsyyn lisää lankaa, mutta saa nähdä, kuinka luonnonvalo ja allekirjoittanut ehtivät kohdata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti