Pages

31.12.2011

Joululahjoja

Kun käy yli 80 kilometrin päässä koulussa päivittäin ja päivät venyvät toisinaan 12-tuntisiksi matkoineen, ei neuleaikaa oikein jää (junassa en tykkää neuloa jostain syystä, mieluummin luen kirjoja). Tästä syystä tänäkään vuonna ei moni saanut itse tehtyä joululahjaa. Mutta muutama toki!
 
joululahjoja
Mummulle harmaat silkkimerinosukat. Mallina on Favorite Socks -kirjasta Flame Wave Socks, joiden ohjetta muokkasin siten, että lisäykset teinkin langankiertoina. Lisäksi rupesivat ikävästi rullaamaan varresta, joten virkkasin niihin pari kerrosta kiinteiitä silmukoita lopuksi. Tuli kauniit ja sopivat sukat! :) Lankana Onlinen silkkisukkalanka, jonka värjäsin itse jo kauan sitten.

joululahjoja
Toiselle mummulle laitoin pakettiin käsintehtyä suihkugeeliä, inkiväärinväristä lankaa, kanelisuklaata ja mummun Lilli-mäyräkoiralle solmuluita. Samaan pakettiin ehdin kuin ehdinkin nyhertää aivan äärettömän söpöisän mäyristaulun! Mallin ostin etsystä, ja tarkkasilmäisimmät ehkä löytävät taulustani virheen. :D

joululahjoja
Sitten muutamaa päivää ennen joululomaa äiti esitti kutsun joulupäivälounaalle, jonne myös veljeni avovaimoineen oli kutsuttu. Samassa muistin luvanneeni veljelle mustan pipon! Kaikeksi onneksi ja väsyneiden silmieni helpotukseksi meillä oli koulussa viimeinen päivä ennen joululomaa ns. joululahjapäivä, jolloin saimme tehdä kouluajalla lahjoja. Malliksi valikoitui vanha tuttu Kustoo (Ravelryssakin), tosin ajan vähyyden vuoksi tein piposta matalamman (mikä oli myös veljen toive).

Itse vietimme talvipäivänseisausta rauhallisesti ja ilman pahempaa stressiä. Sain myös mieleisiä lahjoja, joista osan tosin etukäteen. :D Toivotankin kaikille hyvää tulevaa vuotta 2012, palaan linjoille ensi vuonna toivottavasti parempien kuvien kera. :P

1 kommentti: