Pages

6.12.2011

pick a number

Eli arvonta on arvottu, mutta siitä lisää tuonnempana. Ennen jännittävää osuutta sananen aiheista ja kommenteista.

Blogi pysyy pääosiltaan käsityöaiheisena kyllä, mutta luultavasti yritän ympätä sopiviin rakoihin kaikenlaista muutakin. Varsinkin nyt, kun varsinaisille harrastuskäsitöille ei ole juuri aikaa - tai ainakaan niiden kuvaamiseen. Kouluasioita voisi vähän tietysti valottaa, olen ollut aika laiska kertomaan niistä blogissa. Elämänkatsomusasiat liittyvät kaikkeen elämässä niin, että niiltäkään ei voine välttyä kokonaan. Onhan blogin (ja lanka"merkin") englanninkielinen nimikin Yarngrimoire, misä Grimoire tarkoittaa noidan/pakanan käsikirjaa, suomenkielinen nimi voisi olla peilikirja - kirja, joka heijastelee kirjoittajaansa.

Blogin nimestä - olen miettinyt sen vaihtamista pelkäksi Grimoireksi, kun käsityötkään eivät aina lankajuttuja ole. :) Mutta saa nähdä.

Värjäämistäkin toivottiin. Myyntivärjäilynhän olen siirtänyt Yarngrimoire Shopin puolelle Etsyyn (pitäisikin tehdä tuohon sivupalkkiin linkki sinne, köh. Ja värjätä lisää täytettä sinne). Muita värjäilyjä toki pitäisi blogata useammin.

Luin kaikkien kommentit huolella ja kiitän niistä, sain uutta voimaa jatkaa bloggaamista! Mutta enemmittä puheitta siirrytäänkin sitten arvontaan.

Arvontakoneena ja onnettarena toimi avomieheni, jota pyysin kertomaan jonkun luvun 1-30. Mies huikkasi luvun 27, eli Tiinalle lähtee palkinto! Mutta koska arpominen on kivaa, pyysin toisenkin luvun, ja arpa 14 osui Tuihin! Onnea molemmille! Voittajiin on otettu yhteyttä, pähkäilen tämän viikon aikana pienet paketit valmiiksi. :)

3 kommenttia:

  1. Voi jee! Mä olen ihan tohkeissani, mitähän sä mahdat laittaa pakettiin? Mmm, jännää!

    VastaaPoista
  2. Mä en oikein vielä itekään tiedä, mitä mahdan laittaa. :D

    VastaaPoista
  3. Ihanaa että sait lisä intoa bloggaamiseen! :) Sun blogi tais olla niitä ihan ekoja mitä aloin sillon aikoinaan seuraamaan, ennen oman perustamista..:)

    VastaaPoista