Pages

5.8.2015

tänään laskemme vesille sen

Sain blogihaasteen! Pitää siis jälleen kerran yrittää tekohengittää tämä blogi. Helmikuussa itselleni asettamista tavoitteista voin sanoa, että... ei kannata niitä mennä tarkistelemaan. :D Aika paljon muuta on kyllä tapahtunut.

Mutta se haaste! Tai tunnustus oikeastaan. Meri antoi mulle Liebster Award -tunnustuksen (kaunis kiitos!) ja liudan kysymyksiä, joihin vastata. Säännöt:

1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä blogisteille.Pitemmittä puheitta.

1. Mikä on onnistunein neuleesi?
Olen yrittänyt tätä miettiä. Isoista neuleista se on aika varmasti Mad Hatter -takkini. Tosin samalle palkintopallille kyllä kipuaa kovalla vimmalla myös tietynlainen neuleresepti, jolla saan itselleni täydellisesti istuvat sukat.

2. Mitä neulot mieluiten?
Sukkia. Taaai huiveja. Tai myssyjä. Tai pitkiä kämmekkäitä. Emminätiiä! Menee niin kausissa. :D

3. Lempilankasi?
Tähän pitää vastata sillai hyvin diplomaattisesti, että kaikki ihanat käsinvärjätyt. ;)

4. Kuka on lempisuunnittelijasi?
No kääk. Boo Knitsillä on ihania huiveja, ehkä sitten hän.

5. Millaisista puikoista pidät?
KnitPro:n puisista; sukissa 15 cm puikot ja muissa sitten vaihdettavapäiset pyöröt. Jos joku yhdistäisi KnitPron puikko-osan tunnun ja muistaakseni HiyaHiyan (tai Chiaogoon) muovipäällysteisen vaijerikaapelin, se olisi täydellinen yhdistelmä.

6. Lempiherkkusi?
Lakut. Suklaa. Pizza. Kauralastut. Juustonaksut. Mustikka-vadelmapiirakka vaniljakastikkeella. Mutakakku vaniljajäätelöllä. Ben&Jerry's Cookie Dough- tai Vermonster-jäätelö. Wiener Nougat. Mignon-munat. What can I say, tykkään ruuasta? :D

7. Teetkö käsitöitä tehdessä muuta, esim katsot telkkaria tai kuuntelet musiikkia? Jos niin mitä?
Vähintään katson tv:tä tai yleensä Netflixiä jos oikein keskityn johonkin neuloessani. Monesti samalla seurailen irkkiä toisella silmällä. Toisinaan kuuntelen musiikkiakin samalla, silloin toki en katso tv:tä. :D Myös äänikirjat ovat hyvää neuleviihdettä, mutta kuuntelen niitä aika harvoin, ja usein säästän äänikirjoja sellaisille illoille, kun ei meinaa nukahtaa, kuuntelen iltasaduksi sitten kirjaa.

8. Mistä mallista haaveilet, mutta tiedät ettet tule ikinä saamaan sitä aikaiseksi?
Mitään tiettyä mallia ei tule nyt mieleen, mutta joku valtavan upea iso täyspyöreä pitsihuivi henkäyksenohuesta langasta olisi jumalaisen ihana. Ihan äkkiä en kyllä sellaista aio tehdä.

9. Mitä muuta harrastat?
Harrastukset tulevat ja menevät sykleissä, mutta neulomisen lisäksi harrastan aktiivisesti kehräämistä, värjäämistä (no daa), lukemista, kirjoittamista. Listaan täytyy varmaan lisätä vielä liikunta, jota tällä hetkellä tulee kalenteriin 3-5 kertaa viikossa; tanssillista ryhmäliikuntaa, uintia ja kävelyä, olenpa jopa juoksukoulua suunnitellut syksylle. Lisäksi ainakin ajoittain harrastan erilaisia taiteilujuttuja, kuten piirtämistä, akvarelleja ja akryylivärejä sekä lempitaiteenlajiani, sekatekniikkaa. :D Keramiikkaa olen päässyt tekemään nyt pari kertaa piiiitkän tauon jälkeen, ja värityskirjoja on kertynyt muutama. Ompeluakin silloin tällöin tulee tehtyä. Jonkunlaista keräilyharrastusta on myös havaittavissa varsinkin kirjojen, levyjen ja Monster High -nukkejen kohdalla. Jälkimmäisiä myös silloin tällöin innostun kustomoimaan.

10. Minne haluaisit lomailemaan?
Juuri eilen mietin, että olisi mahtavaa päästä Lappiin joko vaeltamaan tai jonnekin keskelle ei-mitään mökkipahaseen kirjoittamaan. Tai molempia! Sitten haluaisin Islantiin ehdottomasti tarujen luontoa kokemaan, uudelleen Prahan vilinään vaikka pidemmäksikin aikaa tai Lontooseen kulttuurilomalle.

11. Kuka on idolisi?
No tähän on pakko vastata, että A.W. Yrjänä. Herra on idolini niin ruoka-asioissa, musiikissa kuin vähän kirjoittamisessakin. Muita kirjallisuusidoleitani ovat Anja Snellman - joka on myös feministi-idolini - ja Johanna Sinisalo, sekä tietysti edesmennyt Terry Pratchett. <3

Sellaista. En jaksa nyt haastaa ketään, mutta nakkaan tähän kysymyksiä, jotka voi kuka tahansa adoptoida, kerro vain ihmeessä kommenteissa blogisi ja että olet ottanut haasteen vastaan. :)

1. Pidätkö eniten täysin tasavärisistä, semisolideista vai kirjavista langoista?
2. Mikä on lempimateriaalisi neulelangoissa (ja/tai kehruukuiduissa)?
3. Mitä tai millaisia ohjelmia mieluiten katsot neuloessasi/kehrätessäsi, jos katsot?
4. Mikä on pahin neulemokasi tai epäonnistunein neuleesi?
5. Oletko yhden projektin ihminen, vai onko sinulla kesken aina useampi projekti?
6. Mikä on epätavallisin/jännin paikka, missä olet neulonut?
7. Mikä on hauskinta/typerintä, mitä sinulle on neulomisesta (tai kehräämisestä) sanottu?
8. Oletko ollut hyvä käsitöissä jo kouluaikana, vai onko sinulla traumoja koulun käsityötunneilta?
9. Lempineulekirjasi?
10. Kahvia, teetä, vai jotain ihan muuta?
11. Onko sinulla lemmikkejä? Jos on, mitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti