Pages

31.3.2009

hups

Eihän minun pitänyt tarvita enää lisää lankaa... No, kävi niin, että päätin neuloa pois tekemätöntä joululahjaprojektia varten hankkimani tummansiniset Sisut (miehelle vähän ohuemmat sukat vaihteeksi) ja tarvitsin niitä varten 2,5 mm puikot. Mietin myös, että voisi samalla ostaa samaa lankaa itsellekin ja tehdä jotkut kivat lyhytvartiset kevääksi. Eilen tuli asiaa kaupungille, joten poikkesin samalla Lankaideaan.Kaksi kerää ihanan turkoosia lankaa iski silmää hyllystä ja tahtoi mukaan. Illalla silmäilin nopeasti Ullan ja Knittyn sukkamallit läpi (tiedän, Ravelrystä löytyy enempi, muttei ollut aikaa eikä jaksamista alkaa penkoa kun en tiennyt tarkalleen mitä hain) ja jätin muutaman yöksi hautumaan päähän. Nyt näyttää siltä, että he haluavat olla isona Cirque-sukat. Kovin päättäväisiä ovat nämä Sisut!

Puikot 2,5 mm ja 15-senttiset, koska niillä nyt on mukavin neuloa. Ovat muuten tällä hetkellä pienimmät puikot, jotka omistan!

Keltaisesta piti vielä kirjoittamani. Monet ovat tarjonneet seiskaveikan keltaista, joka kyllä olisi paksuudeltaan juuri sopivaa, mutta kun se on väärän keltaista, liian vaisua. Katselin keltaista seiskaveikkaa jo toissaviikonlopun reissulla, mutta koska se ei särkenyt silmiä katsoessa, en ostanut sitä (tilaaja kun nimenomaan halusi oikein räikeää). Ehkä ihan hyväkin, sillä saan Tanjalta ValoVilleä työhön. :D

Arvonta on silti edelleen käynnissä! Päivitän tuohon alle vielä päättämäni viimeisen osallistumispäivän, joka on 12.4.09. Hopihopi osallistumaan! :)

2 kommenttia:

  1. Pitäisi myös käydä ostamassa 2,5mm puikot Sisua ja Trekkingiä varten. Pienimmät jotka tällä hetkellä omistan ovat 3,5 milliset!

    VastaaPoista
  2. Mä oon sitkeästi neulonut jopa Stepiä kolmosen puikoilla, tosin juuri nyt työn alla olevaan pariin piti alunperin hankkia nuo kakspuoloset, mutta kun tiheys täsmäsi Jaywalkerin ohjeeseen kolmosen puikoilla niin tyytyväisenä olen posotellut eteenpäin. :D Suosittelen kyllä noita KnitPicksin/KnitPro:n puisia puikkoja, ainakin kolmoset ovat ihanan jämäkät ja hyvät verrattuna samankokoisiin eebenpuisiin. Metallisilla kun en pysty neulomaan, tulee sormien nivelet kipeiksi.

    Tekisi mieli jo kokeilla noita 2,5-millisiä, mutta päätin ensin tehdä puseron (ja äidin sukat) loppuun ennen kuin otan Sisut työn alle...

    VastaaPoista