Pages

10.4.2009

inspiraatio

On täällä taas jotain valmistunutta, mutta ne ei näytä miltään jos eivät ole jalassa, joten tarkemmat speksit yms. huomisen jälkeen, tässä pientä vilautusta:


Tähän piti myös tulla hehkutusta uudesta vhreästä puserosta, Project Spectrumin henkeen. No ei tullut. Saatuani puseron ja nappilistat langanpäiden päättelyä vaille valmiiksi alkoi joku epäilyttää ja sovitin päälle. Tuomio: mörvelö, sammakko, uusiksmän. Purin jo helmaa pitkälti ja nostelin silmukat puikoille, mutta pusero saa olla häpeämässä, kunnes saan aikaiseksi käydä Lankaideassa ostamassa KnitPron kaapelinyhdistämispalat.

Sillä aikaa sitten aloitin jotain muuta. Kaksinkertaista Nallea, vitosen puikot, ainaoikeaa, raglan, pitkä takki, huppu. Siinä jotain suunnitelmia. Viimeaikaisista purkutöistä viisastuneena teen muistiinpanot tällä kertaa lyijykynällä. Tulee ruma sivu muuten kun joutuu suttaamaan. :DMies lähtee pian kotiseudulleen, joten pääsiäisleski tarvitsi jotakin aiheeseen sopivaa inspiroivaa katseltavaa. Siis neuletakin aiheeseen. ;) Sain alkuviikosta katsottua loppuun viimeisenkin Mullan alla -boksin (nyyh), ja samalta kaverilta joka Multsit lainasi, hain myös TSH:t. Kunhan mies tuosta lähtee ja saan tämän postauksen julkaistua, teen tzatzikin maustumaan jääkaappiin ja aloitan elokuvaputken.

Viime aikoina olen kerännyt myös suosikkeihin ja koneelle erilaisia inspiraatiokuvia ja -sivuja. Kuvia en ala tähän linkittää, mutta listaan muutaman sivun, joista olen saanut inspiraatiota viime aikoina.

Meredith Dittmarin upeita massatöitä
Muistikirjojen kansia polymeerisavesta!
365 days of stuffed animals
Aimee Rayn ihania pehmoleluja
Skull-A-Day
Possessive Star Octo by Angie-Chan070707
Evil Dressmaker

P.S. Muistakaa arvonta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti