Pages

3.3.2009

helmikuun tilinpäätös ja uusia kujeita

Hamsterikuu meni omalta kohdaltani oikein mallikkaasti: lankaa kului 1281 g ja sain tehtyä muutaman oman työn lisäksi myös lahjalaatikkoon täytettä.

Viimeiseksi hamsterityöksi jäi pari lapasia ystävälle:


Malli: Peruslapanen 1o 1n -resorilla ja peukalokiilalla
Lanka ja menekki: Cascade Yarns Cascade220 ja Novita 7 Veljestä, yhteensä 75 g
Puikot: 4 mm

Ystäväni avasi sanaisen arkkunsa oikeaan aikaan ja sain tilaustyön, johon langat löytyivät sopivasti varastostani. Luulin, että niihin menisi koko 100 g vyyhti Cascadea, mutta ei mennytkään, 40 grammaa jäi. Nämä lapaset lähtevät kohti Helsinkiä tällä viikolla. :)

Hamsterikuu olikin sitten melkein ohi, kun lauantaina tuli vähän "mitäs sitten tekis" -olo ja hiukan ehkä neuleplääh myös. Käytin viikonlopun tehokkaasti kirjoittamiseen ja sain yhden ison projektin valmiiksi. Olin aiemmin luvannut itselleni, että saan aloittaa siitä palkkioksi puseron Maijasta, joten petroolinväriset langat puikoille ja tikuttamaan. Olen ottanut tähän vähän suuntaviivoja Ullan Ylösalaisinneuleesta, mutta luultavasti tulen vähän soveltamaan, jos tästä nyt jotakin tulee. Ainakin pitkät hihat ajattelin neuloa.Pessi tarvitsi eilen kauhukahvaa sohvalla (kyllä, se pitää kynsillään kiinni käsinojasta) ja neule sattui sopivasti jäämään kissan viereen kuvattavaksi... salamalla otetussa kuvassa langan väri on oikeaa paljon voimakkaampi, oikeammin se on harmaansinertävänvihreä, eikä niin hieno petrooli kuin kuvittelin tilatessani. Olen päättänyt, ettei väri ole nyt esteenä neulomiselle: jos väri on vielä plääh, kun (jos) paita valmistuu, värjään sen pesukoneessa vihreäksi, että tulee käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti