Pages

26.3.2009

arvonta ja pieni pyyntö

Sain viime viikon reissullani sukkatilauksen, jolla ei kylläkään ole kuulemma kiirettä, mutta ajattelin olla ajoissa liikenteessä tällä kertaa. Ongelmaksi vain on muodostumassa oikeanlaisen langan löytyminen.

Minulta nimittäin tilattiin sukat, joissa olisi mustia ja kirkkaankeltaisia raitoja. Keltaisia! Siinä on väri, jota inhoan, hrrr... mutta tilaus mikä tilaus. :) Mustaa lankaa tästä huushollista löytyy kyllä, mutta mistään ei tunnu löytyvän oikein räikeän keltaista sukkalankaa. Nyt esitänkin pienen pyynnön:

Jos tiedät, mistä saisi, tai sinulla olisi ylimääräisenä n. 100 g räikeänkirkkaan/neonkeltaista lankaa, vinkkaa kommentteihin! Paksuus saisi olla Nallen tai Seiskaveikan luokkaa (260 m/100 g tai 200 m/100g tai tältä väliltä), ei ainakaan ohuempaa (sillä kyseessä ovat koon 46 sukat). Myös esim. Novitan ValoVille käynee hyvin, sillä kuulemma oikeasti myös neonkeltaiset raidat kelpaavat. Kunhan on jotain räikeää mustan kaveriksi.

Edit 2: Lanka-asia kunnossa, kiitos vielä Tanjalle joka lupasi minulle ValoVilleä. :) Suosikki-/inhokkivärikyselyarvonta on vielä käynnissä ja voihan sitä vaikka vielä vinkata muita räikeänkeltaisia lankoja niin saatan arpoa vinkkaajien ja lankaa tarjonneiden kesken toisen palkinnon. ;)

Porkkana ja arvonta: langan tarjoajalle tai vinkin antajalle luvassa jotakin pientä palkkioksi (jos vinkkejä tulee useampi, arvon palkinnon vinkkaajien kesken)! Lisäksi kysyn: mitkä ovat inhokki- ja suosikkivärejänne? Yksi suosikki ja yksi ehdoton inhokki riittää. :) Jaan siis kaksi palkintoa: yhden saa se, joka vinkkaa tai tarjoaa keltaista lankaa ja yhden arvon kaikkien kommentoijien kesken.

Arvonta on päättynyt! Kiitos kommenteistanne! :)


Ai niin, suosikkivärini? Tällä hetkellä minua miellyttää eniten tumma turkoosi. Etenkin punaruskeaan yhdistettynä. Ja vanha kunnon pinkki on myös nostamassa päätään. :)

20 kommenttia:

 1. Tykkään kaikista väreistä, mutta sinistä en osaa käyttää! ja tällä hetkellä noroissani on ikävä violeetti raita. Rakastan punaista, mustaa, petroolia, harmaata, pinkkiä.. :P

  VastaaPoista
 2. Trekking Pre Naturassa on keltainen, samoin Sisussa. Ohuempaa lankaahan voisi ehkä laittaa kaksinkerroin? Jannessa on myös keltainen, mutta miten keltainen se on, sitä en osaa sanoa.

  Minulla on myös keltaista Mokkasukkaa, kurkkaa ravelrystä. Sekin on ohutta mutta tuo kaksinkertaisuus voisi olla vaihtoehto?

  Omat suosikit on tällä hetkellä luumu-aniliinin punainen-violetti-akselilla, en tiedä miksi. Petrooli, oliivin vihreä, ja murretut oranssin sävyt rulettaa myös!

  VastaaPoista
 3. Mulla on 100g puhtaan valkoista Sisua, jota olin ajatellut värjätä joka tapauksessa, joten voisin koittaa tehdä sulle oikein kirkkaan keltaista. Kiinnostaako?

  Tykkään petroolista ja ruskeasta, en tykkää vaalean sinisestä.

  VastaaPoista
 4. Tykkään eniten murretuista väreistä - etenkin oliivinvihreästä. Tummanruskea, harmaa ja musta ovat myös kivoja. Inhokkini on neonpinkki.

  VastaaPoista
 5. Heips!
  Mulla pitäisi ainakin olla tuota valovilleä muutama kerä. Mikäli tarvitset niin voisin varmistaa asian ja lahjoittaa ne sinulle. :)

  Tällä hetkellä lempiväreinä on sinisen sävyt,petrooli,leijonan keltainen,vihreä ja tummanpunainen

  VastaaPoista
 6. Ehdoton suosikkivärini on vihreä! Inhokkivärini on sitten pinkki, ja valkoinen ei ole inhokkiväri mutta kun tykkään väreistä ja värikkyydestä yleensä niin valkoinen on tosi tylsä "väri". ;)

  VastaaPoista
 7. Tanja: tuo valoville olisi varmaan ihan täydellistä niihin sukkiin, kun pitäisi olla oikein räikeää! Jos viitsit niin tarkista asia, laitan sulle sitten jotain vastalahjaksi jos "kaupat" syntyy. :)

  Samma: kiitos tarjouksesta, mutta Sisu on ehkä vähän liian ohutta ja jos tekeekin kaksinkertaisena, pitäisi sitten erikseen ostaa vielä mustaa Sisua ja se menisi jo käsinvärjätyn langan lisäksi yli sukille asetetusta budjetista. :D

  VastaaPoista
 8. Jeps minä tarkistan tilanteen huomenissa kun menen kotiin ja ilmoittelen sitten sinulle! :)

  VastaaPoista
 9. Mulla on varmaan jotain peruskeltasta 7-veikkaa, mut taidat jo saada sitä levottomampaa..

  Mä tykkään maanläheisistä ja selkeistä väreistä. Pastellit on ihan muita ihmisiä varten. Keltaista en oikein osaa käyttää. Oikean sävyistä on vaikeaa löytää.

  VastaaPoista
 10. Minun lempivärini on ehdottomasti punainen. Mielellään kirkkaanpunainen tai burgundy. Tai sitten selkeästi vaaleanpunainen tai pinkki. Lohenpunaista ja persikkaa inhoan.

  VastaaPoista
 11. Lempivärini on punainen, ehdottomasti. Pidän myös sinisestä ja yleensäkin kirkkaista väreistä (pinkki, violetti, turkoosi jne). Minusta maailmassa pitää olla väriä, varsinkin talvella. Olen aina inhonnut mustaa (olen varmaan outo, kun tämä tuntuu olevan niin monen suosikki, itse en käytä juuri mitään mustaa, ikinä). Myös kirkkaanvalkoinen menee inhokkilistalle, pehmeämpi luonnonvalkoinen on ihan ok.

  VastaaPoista
 12. 7 veljestä keltaista ainakin löytyy, minulla on "ottokummityttö", jonka lempiväri on keltainen :) Oma lempivärini on vihreä, moni muukin väri on kyllä lempilistalla mutta vihre´ä on tavallisesti ykkönen. Inhokkina taitaa olla ehkä lila. Sulla on muuten kiva blogi :)

  VastaaPoista
 13. Heips!
  Minulla löytyi kaks ylimääräistä kerää niitä valovillejä. Mikäli tarvitset niitä vielä niin voin lähettää sinulle.

  VastaaPoista
 14. Ei oo vinkkejä antaa, mut inhokki on sininen ja kivoja on violetti ja punainen.

  VastaaPoista
 15. Multa löytyy mielestäni ValoVilleä, josta voisin kyl harkita luopuvani, jos haluat. Muista langoista en oikein osaa antaa vinkkiä.

  Lempparivärejä on violetit ja punaiset. Inhokkiväri on vaikeampi, mut yleensä just toi keltainen ei iske. :D

  VastaaPoista
 16. Suosikkini on vihreä, inhokkini harmaa. On mulla silti yhdet harmaat housut... ja vihreistäkin löytyy joskus inhovihreitä. Mutta pääasiassa noin.

  VastaaPoista
 17. Lemppari on vihreä ja inhokki..öö..vaikea sanoa..ei kai mulla sitte oo semmosta.

  VastaaPoista
 18. Suosikkivärejä maanläheiset sävyt erilaiset vihreät ja ruskeat ja inhokkina makeat vaaleanpunaiset, korallit yms epämääräiset punaiset (siis minusta vain). Puolukanpunainen on yksi lempiväreistä kuirenkin.

  VastaaPoista
 19. Suosikkivärejä on turkoosi, petrooli, vihreä, keltainen ja pinkki. Inhokkilistalla on pastellit värit.

  VastaaPoista
 20. Punainen on jo pitkään ollut ehdoton suosikkivärini, mutta kun olen alkanut neulomaan enemmän, olen jotenkin huomannut pitäväni harmaasta enemmän ja enemmän. Ja keltaisesta, ja vihreästä, ja sinisestä... Inhokkiväriä ei oikeastaan ole, paitsi että pinkistä en pidä. Ja pastellisävyt eivät oikein nappaa.

  VastaaPoista