Pages

10.1.2009

aivotonta hupia


Famous Blue Armwarmers

Malli: Oma, suoraa putkea 30 2n
Lanka ja menekki: Novita Nalle, itsekoolattu, 89 g
Puikot: Knit Picks Harmony sukkapuikot 3 mm 15 cm
Muuta: Tein peukaloille kolon niin, että sopivassa kohdassa päättelin 1. puikon alussa (vasen) tai 4. puikon lopussa (oikea) 10 s ja seuraavalla krs loin saman verran silmukoita tilalle ja jatkoin mallineuletta loppuun asti.


Tarvitsin "ihan peruskämmekkäät" pakkasilmoille ja sellaiset sain. Näitä oli mukava tehdä ja lopputuloskin oli mieleinen. Yllätyin, että lanka raidoittui noin hyvin, vaikka silmukoita olikin yhteensä 80 per kerros. Kämmekkäitä on jo testattukin ja hyvin toimivat. :)

Lisäsin taas langankulutusta sivupalkkiin, laitoin sinne myös muutaman vähän keskeneräisen työn grammat ennen kuin unohdan, kyseessä ovat siis huovutetut kissanlelut, jotka pyörivät tällä hetkellä pesukoneessa. :D

Piti laittaa jossain vaiheessa puikkoja myyntiin, mutta #neulonta oli nopeampi väylä, sillä suurin osa sukkapuikoista ns. meni jo. Jos jotakuta kiinnostaa, niin minulta löytyisi vielä ylimääräisiä (halpoja, Novitaa pääosin) metallipuikkoja: sukkapuikot kokoa 4 ja 5 mm, suorat puikot 4 mm ja ainakin parit pyöröpuikot, 6 mm 60 cm ja olisikohan samanpituiset 4 mm puikot myös. Kysellä voi kommenteissa tai vaikka sähköpostilla asaotus ät gmail piste com. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti