Pages

4.3.2014

The girl who waited

Palataanpa hetkeksi viime marraskuuhun. Silloin nimittäin perheemme lisääntyi yhdellä varsin pienellä ja somalla jäsenellä. Muistatteko vielä kuuman kesäpäivän Jyväskylässä ja kohtaamisen Villavyyhdin Sidekickin kanssa?

Amelia saapui! <3 On se vaan pieni ja suloinen. #spinning #schacht #sidekick
Oma pieni apuri saapui siis minullekin. :) Hän on Amelia (Pond/Earhart), ja pakko tunnustaa, että Katariina-isosisko on jäänyt hyvin vähälle huomiolle Amelian saapumisen jälkeen.

Mahtuihan se, vaikka ensin epäilytti... #spinning #schacht #sidekick #navajoplied #knitlobslair #bflsilk #valaanlaulu #kehruumiittiJa sitten seuraava keskeneräinen työn alle. :) #spinning #schacht #sidekick #thesassysheep #merinosilkbamboo #aztecprincess #kehruumiitti #colourtherapy
Tosin tässä on myös myönnettävä, että näiden kahden kehruun jälkeen en ole kehrännyt mitään. En ole myöskään kuvannut niitä kolmea Amelialla kehrättyä lankaa vielä. Vaikka rukki olisi kuinka ihana, joskus vain iskee kehruuplääh. Onneksi viikonloppuna tieni vie jälleen Päivölään, ja sosiaalinen kehruu on ennenkin parantanut pläähin. :)

1 kommentti:

  1. Nää näyttää kovin herkullisilta aina, kaikki kehruujutut. :)

    VastaaPoista