Pages

13.3.2014

katsoin silti peiliin, se oli lohjennut

Kuten tulin maininneeksi, selätin retriitissä vihdoin parin kuukauden kehruupläähin ja löysin mojoni. Retriittiprojektiksi valikoitui tuoreesta värjäyssatsista 75/25 superwash merino/nylon -sekoitus, väriltään Starman. Ja oi että kun hänestä tuli nätti!

merinonylon_starman
Halkaisin letin kahteen osaan ja säikeen navajoin. Mukavan pyöreä lanka pullahti vielä hiukan pesussa, metreiksi jäi 375m/124g, eli mukavaa sporttivahvuista sukkalankaa siis sain aikaiseksi. :)

Eikä Päivölästä muutenkaan tyhjin käsin tarvinnut poistua:
Neuleretriitti 7
Destash-pöydästä löytyi WM Twin Tandoori Masala, onnistuin nappaamaan Neulistin ompelemista pussukoista ainoan keltaisen ja lisäksi lauantaina kompastuin Keesin kuitujen edessä. Mixed BFL/silkkiä, nom!

Neuleretriitti 7
En ole oikein koskaan saanut lopulta makuani Wollmeiseen, vaikka sitä on vähän kertynytkin. En kauheasti nauti puuvillaisesta neuletuntumasta, enkä saa siitä tarpeeksi tiukkaa tiheyttä sukkiin. Pidän kyllä valmiista WM-neuleista, valtava Daybreakini on eräs suosikkihuivejani ja paitalankana se vaikuttaa kivalta. Yksittäinen vyyhti halusi silti muuttaa meille, sillä luulen sen sopivan paremmin raitahuiviksi yhdessä Frizzi Frizzanten kanssa kuin jo kokeilemani porkkana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti