Pages

22.6.2009

alpakkavillakoira

Juhannus on vietetty ja kesän reissut, juhlat ja tapahtumat vähäksi aikaa ohi. Ennen juhannusta ja miehen ystävän häitä pitikin kiirettä keskeneräisten kanssa - sulhasen tilaamat (ei onneksi häihin) sukat eivät valmistuneet, mutta noin päivää ennen reissua miehen syntysijoille päätin, että Fifi on nyt saatava valmiiksi, jotten aivan mustissa häitä juhlisi.

Ja valmistuihan se, kun yöhön asti tikuttelin ja pingotin. Ohut alpakkaneulos kuivuikin nopeasti, vaikka vietti yönsä terassilla (kissoilta piilossa, haisi aika tanakasti siltä itseltään - siis alpakalta) viileässä.


Malli: Fifi III
Lanka ja menekki: Drops Alpaca, 162 g
Puikot: 4,5 mmKiinnitin huivin Kalevala Korun Hiidenhirvellä kirkossa ja muuten pidin sitä ihan vain harteilla ulkona. Väriä ei kamera osannut toistaa enkä kuvankäsittelyllä muokata, hiukan vihreämpi turkoosi kuin kuvissa.

Tarkkasilmäiset huomaavat kuvasta pahimman virheen, joka jäi, kun yhdestä kohtaa purin ja poimin silmukoita jatkuvasti. Jos olisin jättänyt siihen varsinaisen haman, niin olisi ollut huomaamattomampi. Pari muutakin virhettä ainakin huiviin jäi, mutta eivät haittaa, se on silti ihana! :)

Kakkoskaaviota tuli muistaakseni 8 toistoa. Piti tehdä vielä yksi toisto ennen reunusta, vaan aika olisi loppunut kesken ja tällaisenaan huivi oli juuri sopiva juhlatilanteeseen. En jaksanut mitata, mutta arvioisin mittaa olevan reilu 2 m leveydessä ja ehkä metrin verran korkeudessa. Piti vähän säätää 200x80 cm vieraspatjalle pingottaessa.

1 kommentti: