Pages

27.6.2009

terveiset Suivalasta

On tämäkin, viattomasti lähtee maalle ja siellä melkein heti kättelyssä lyödään käteen pussillinen puolitekoisia neuleita, että pura tästä ja käytä langat. Huoh. :D Onneksi langat osoittautuivat suureksi osaksi ihan kelvollisiksi, melkein kaikki pääsevät kyllä värikylpyyn.


Lähes kaikki saatiin tämän aamupäivän aikana lankakeriksi (Anttilan kassi täyttyi kokonaan, painoa arviolta 2 kg tai enemmänkin), kolmen naisen voimin kun purettiin ja kerittiin. Huomaa etuoikealla kamalat glittermohairit, niitä oli huivin verran ja jämäkerät, huivia en kyllä viitsinyt purkaa. :D

Sen sijaan tuo kuvassa keskellä olevien keltaisten ja valkeiden läikikäs lanka kiinnostaisi. Mitähän se mahtaisi olla? Vyötteitä yms. ei ollut enää tallella, tuntui selkeästi 100% villalta (korkeintaan sukkalangalta), suunnilleen 7veikan paksuista tai ohuempaa. Olisiko veikkaa ollut joskus tuon värisenä? Polttokoetta en hoksannut kyllä tehdä.
Maalla meitä oli neljä ihmistä ja puolihassu karvakuono. :) Itse tulin jo kotiin, mutta varmasti miehen (joka ei nyt päässyt mukaan) kanssa lähdemme joku viikonloppu pihapiirin pieneen punaiseen tupaan lomanviettoon.

2 kommenttia:

  1. Hei, piti kommentoida lankakyselyysi, että ostin pari vuotta sitten kirpparilta tuollaista vaaleankeltaista pilkullista seiskaveikkaa.
    terv. TuulaM

    VastaaPoista
  2. Kiitos, toisaallakin epäiltiin että olisi seiskaveikkaa, mutta nyt olen melkoisen varma. :)

    VastaaPoista