Pages

18.4.2009

pretty in pink and turquoise

MaaritH! Voitit arpajaisissani, lähettäisitkö osoitteesi minulle (asaotus ät gmail piste com)?

Flunssa piti otteessaan alkuviikon, mutta perjantaina pääsin viimein lähtemään kaupungille. Lankaideassa menikin hyvä tovi miettiessä, mitä ostaisi kellekin ja samalla pengoin Zauberball-laatikkoa kuin karkkia valitseva lapsi. Ja kaiken sen ajan jälkeen tajusin tänään että olin unohtanut sen, mitä sieltä arpajaisvoittojen lisäksi lähdin hakemaan, eli ne hemmetin kaapelinyhdistämiskilkkeet!

Paketit lähtevät siis maanantaina (tai tiistaina, ottaen huomioon maanantain yleisen katastrofaalisuuden) postin matkaan (ainakin Tanjan ja ison gnun). Palkinnoista en vielä laitakaan kuvaa, mutta eihän lankakaupasta nyt voi poistua ostamatta itsellekin jotain:


Nyt minullakin on oma Zauberball! Näistä tulee sirkussukat, sillä Sisut eivät sopineetkaan niihin (pitää varmaan tämäkin langan kanssa tehdä vähän kikkaskonsteja paksujen nilkkojeni vuoksi). Sen sijaan toisen turkoosin kerän kaveriksi ostin vaaleanpunaista, joka pääsi jo näin pitkälle eilisillan ja tämän päivän aikana:

Olen jonkun aikaa tehnyt kaikenlaista "ihan kivaa" ja varsinkin epäonnistunut neulepusero kaihersi mieltä niin, että piti aloittaa jotain tosi ällösöpöä. Epätyypillisesti minulle näistä tulee lyhytvartiset sukat.

Lankaostosten, Koskikeskuksessa käväisyn (mitä ihmettä on tapahtunut Merletolle, eihän sieltä uskalla enää mennä lankaa ostamaan?! :O Toisaalta nappeja on nyt vähän helpompi ja mukavampi valita, mutta silti...) sekä Subwayssa nautitun lounaan jälkeen tapasin ystäväni Metson kulmilla ja kolusimme parit kirpputorit vielä läpi. Neljä kirjaa kannoin kotiin, yhteishinnaksi näille tuli 9,90 euroa.

3 kommenttia:

  1. Suuren suuret kiitokset aivan ihanasta ja upeasta voitosta! Niin minun väriäni! Nyt voi kuvitella mitä kaikkea sitä tekisi...Uusi tuttavuus tämä lanka.

    VastaaPoista
  2. Heiska74: Eikö olekin! Olen vain ihaillut sitä nyt monta päivää. :)

    iso gnu: Hienoa että voitto tuli perille ja on mieleinen! Itsellekin ihan uusi tuttavuus, en siis ole itse kokeillut ollenkaan, mutta vaikutti Jitterbugin kaltaiselta. :) Värit toivat sinut mieleen niin oli helppo valinta. :D

    VastaaPoista