Pages

13.4.2009

The Arvonta

Kiitos kaikille kommenteista ja ehdotuksista! Erityiskiitos Tanjalle, joka lähetti minulle kaksi kerää ValoVilleä keltaraitasukkiin, laitan sinulle pienen paketin kiitokseksi. :)

Ennen arvontatulosten julkistamista esittelen kuitenkin jotain pientä valmistunutta. Äidille mainostin joulun alla Austermannin Stepiä ja joululahjaostoksilla hän osti minulle kerän neulottavaksi. Kauan sainkin odotella innostusta, ennen kuin tajusin, mitkä sukat tuttifruttilangasta tulisi!


Malli: Jaywalkerit (Ravelry) omin modauksin*
Lanka ja menekki: Austermann Step, 73 g
Puikot: 3 mm
*Omat modaukset: tavallinen lappukantapää ja sädekavennus
Muuta: Oli tarkoitus käyttää tähän lankaan 2,5 mm puikkoja, mutta kolmosen puikoilla tiheys oli yksi yhteen ohjeen kanssa - ohjeen, jossa ohjeistettiin käyttämään 2,25 mm puikkoja! Ai minullako tiukka käsiala...

Äiti oli tyytyväinen sukkiinsa ja suostui jalkamannekiiniksikin, ja samalla sukulointireissulla kuskinani ollut äidinäiti (terveisiä vaan jos luet!) ihasteli langan värejä. :) Mielestäni aika äklö lanka sai paljon kivemman muodon näissä kuin perussukissa. Tahtoisi tehdä itsellekin Jaywalkerit, mutta kun jalkaterästä kävisi tuo äidille tekemäni pienin koko suurin piirtein, niin nilkka on sitten jo paksumpi ja levenee aika nopeasti ylöspäin, eikä tuohon malliin oikein saa kivasti mitään kavennuksia ujutettua varteen.

Mutta! Siihen arvontaan!

Annoin miehen kotiin tultuaan syödä ja kahvitella ja raapustelin ylös arvontaan osallistuneet kommentit ja niille numerot. Mies toimi sitten satunnaislukugeneraattorina ja arpoi seuraavanlaisesti:

-kaikkien osallistuneiden kesken arvotun palkinnon (joka on vielä kaupassa) saa iso gnu
-keltaisia ehdottaneiden kesken jaetun bonuspalkinnon taas saa MaaritH

Onnea voittajille! Laittaisitteko osoitteenne mailiin (asaotus miukumauku gmail piste com) niin laitan palkinnot liikkeelle. Olen edelleen flunssassa joka ei tunnu talttuvan vielä, joten en uskalla arvioida, kuinka pian pääsen kaupungille ja postiin, mutta toivottavasti jo tällä viikolla. :)

1 kommentti: