Pages

5.12.2008

joululahjaostoksilla, osa 2

Eilen oli vuoro toisen joulushoppailuretken, kiitos veronpalautusten. Aiemmat suunnitelmat hieman muuttuivat, mutta sain kuitenkin seuraa tädistäni, joka viimeisillään raskaanakin jaksoi kulkea kanssani lankakaupoissa ja muuallakin. Tällä kertaa omat ostokseni rajoittuivat Lankaideaan.


Sain vihdoin Knit Picks Options -käännytyksen kun #neulonnalla pohdin parhaita puikkoja Revontuli-huiviin. Pähkäilin ja pähkäilin ja lopulta ostin aloitussetin, kun huiviin tarvittavia 5,5 mm päitä ei hyllyssä juuri nyt ollut ja olisin kuitenkin ostanut vähintään kolme kaapelia ja kolmet päät, joten setti tuli halvemmaksi. Hieman jo testailin tänään noita ja tuntuvat kivoilta. :)


Sitten vähän joululahjoihin lankaa, Smartia ja Cool Flammea. Ostin myös yhteen pakettiin sellaisenaan meneväksi jotakin Lankaideasta, mutta esittelen sitten joulun jälkeen. ;) Koomista, että juuri NE kuvat onnistuivat parhaiten, muut sitten, noh... syytän valon puutetta! Ghh.


Olihan sitä ostettava jotakin itsellekin. Petroolia (väri ei näy kuvassa aivan oikein) Manosin Wool Clasicaa yksi vyyhti hemmottelun vuoksi. :)

Olen saanut kaikenlaista aikaiseksikin, mutta kun ovat lahjoja niin esittelen niitäkin myöhemmin kuvien kera. Katsoin tänään Mulholland Driven ja sain isän joululahjan valmiiksi ja pääteltyäkin, ja samaan syssyyn päättelin äidin syntymäpäivälahjasukat. Sitten olisi neulomatta enää kolme lahjaa, tulevalle serkulle peitto ja huomenna ajattelin rykäistä joulukortit kasaan samalla kun paketoin jo muutaman lahjan.

Hiljenen siis taas toistaiseksi joululahjapajan pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti