Pages

16.4.2014

I must confess

Seuraava iso työ vain kylpyä vailla! :) #knitting #fridaynightknittingfrenzy #stilllight #colourlove #buttons #madeinparis
Oli seuraavaksi tarkoitus esitellä tällaista väriyhdistelmää tunikan muodossa, joten tikuttelin hihat valmiiksi supernopeasti, päättelin langanpäät, ompelin napit ja pesin...

Ja siitä tuli liian pieni. Tai se on oikean kokoinen paitana, mutta kun tarkoitus oli tehdä väljä, melkein mekkopituinen neuletunika, oli mitoitus väärä. Vähän kyllä epäilin tätä toisen hihan silmukoita poimiessa, mutta annoin mennä... Nyt pusero on häpeämässä ja odottamassa purkua.

Ja sitten seuraava takki työn alle! #knitting #drawing #cardigan #colourlove #ochrebuttonswanted
Sillä tulin aloittaneeksi jotain aivan uutta! Taas takkia fingering-paksuisesta langasta. :D Tässä neuloin hihat melkein heti, kun sain hihat ja vartalon erotettua, ja juuri nyt posotan helmaa iäisyyden. On tullut katsottua jokunenkin jakso Frendejä samalla...

Sain myös Neulottelua-blogin sndralta tunnustuksen. :)

Ilosofiaa was here tunnustuksen idea lähti siitä, kun törmään silloin tällöin blogeihin joissa tuntuu heti kotoisalta. Se voi olla blogin ulkoasu, ihanat käsityöt, kauniit kuvat tai se tunnelma tai ensivaikutelma jonka blogista saa, kun sinne ensimmäisen kerran astuu sisään. Ihan kun kotiin tulisi. Tuntuuko tutulta?

Tämä tunnustus lähtee siis kiertämään blogimaailmaa ja antamaan tunnustusta niille kaikille ihanille ja kotoisille blogeille. 
 
Ilosofiaa was here tunnustuksen mukana tulee myös pieniä velvollisuuksia.
 
1.Tunnustus jaetaan kolmelle omasta mielestä kotoisalle blogille. Sellaiselle, joka aina saa palaamaan takaisin ja takaisin. Muutamin sanoin blogia kuvaillen kerrot miksi juuri tämä blogi saa tunnustuksen.

2. Linkitä blogit joille olet antanut tunnustuksen takaisin Ilosofiaa http://ilosofiaa.blogspot.fi/ blogiin vaikka kommentoimalla jotain postausta. Lisään itse kaikki linkitetyt blogit omaan listaani joille teen oman sivun omaan blogiini.

3. Tämä tunnustus on tarkoitettu käsityöblogeille tai ainakin osittain käsitöitä käsitteleville blogeille.
 
Aika monessa blogissa tämä tunnustus on jo näkynyt, lähes kaikissa niissä, jotka olisin tähän linkittänyt. Itse haluan antaa tunnustuksen yhdelle pidemmän ajan suosikilleni ja kahdelle uudemmalle:

2 kommenttia:

  1. Kiitos paljon tunnustuksesta! :) Laitanpas myös eteenpäin, jahka osaan päättää kenelle.. :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos kun laitoit tunnustuksen jakoon :)

    VastaaPoista