Pages

2.4.2014

Mitä yhteistä on korpilla ja kirjoituspöydällä?

Minulla ei ole pienintäkään havaintoa. Mutta sen sijaan minulla on uusi lempivillatakki:

Mad Hatter
(Olisi voinut kyllä vetäistä sen hartioilta paremmin ylle, mutta toisaalta se on kiva juuri noinkin.)

Mad Hatter
Tarkoitus oli tehdä hiukan lantiopituista pidempi A-linjainen takki. No, pesussa se venähtikin pituutta enemmän kuin leveyttä. Silti - tai juuri siksi - tykkään aivan hirveästi.

Mad Hatter
Lankana tässä on käsinvärjätyt langat, joista vihreä BFL Supersock on ollut jo melkein valmis Plain and Simple, ja hihoja vailla ollut Still Light, jonka helmassa oli tuota petroolinsinistä superwash merinoa. Petrooli on ollut em. Still Lightin lisäksi puseronalku yhdessä lämpimän punaisen lajitoverinsa kanssa.

Mad Hatter
Nyt ne ovat täydelliset yhdessä. Tämä on minun Mad Hatter* -takkini

Mad Hatter
Koska takille tuli yllättävästi mittaa, aiemmin ostamani napit loppuivat tietysti kesken. Hassun Hatuntekijän luonteen mukaan korvasin puuttuvan napin toki aivan erilaisella, vaikka olisin voinut käydä ostamassa yhden lisää.

Mad Hatter
Mukavin tuo takki on kuitenkin ollessaan täysin auki.

Mad Hatter
Koko takki on neulottu 3,5 mm puikoilla, vaikka ei olisi tehnyt pahaa neuloa ainakin nappilistat vaikkapa kolmemillisillä. Toisaalta se ei haittaa. Takki on kuitenkin juuri hyvän kokoinen ja mallinen ja väriyhdistelmä täydellinen. Olen rakastunut. <3

Kuvista valtava kiitos ja hatunnosto Glendoralle.

*Nimi tulee väriyhdistelmästä, jonka alkuperäinen versio on saanut inspiraationsa Disneyn Liisa Ihmemaassa -elokuvan Hassun Hatuntekijän vaatetuksesta. Takkiin päätynyt väripari on hiukan sinertävämpi ja värikylläisempi, mutta tämänkaltainen oliivin-/omenanvihreän ja petroolin yhdistelmä on silti minulle aina Mad Hatter.

8 kommenttia:

 1. Katsos, ne kuvathan onnistuivat hyvin! Mukana myös kuva, josta ajattelin ja taisin jopa sanoa siinä kuvauksen lomassa, että ei ihan mennyt nappiin :)

  -Glendora-

  VastaaPoista
 2. Ihana, ihana! Niin ihanat väritkin!

  VastaaPoista
 3. Siitä tuli upea! Ihanan värinen ja ihanasti pituutta. Ei ihme, että on uusi lemppari.

  VastaaPoista
 4. Oivoi! Ihan mahdottoman nätti takki! Ois munkin lemppari, jos mulla ois tommonen. :)

  VastaaPoista
 5. Ihana takki! Blogissani on sinulle tunnustus.

  VastaaPoista
 6. Huikean hieno! Onpa muuten kesäisiä kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaksi viikkoa sitten Tampereen Keskustorilla oli vähän liiankin kanssa aurinkoa, mutta tuuli oli mojova ja plusasteita sen verran vähän, että kuvaussession jälkeen allekirjoittanut niiskutti ja kääriytyi takkiinsa entistä enemmän. :D

   Poista
 7. Upea takki! Värit on aivan ihanat, ja takki istuu todella hyvin sinulle. Voi kun itsekin joskus onnistuisi yhtä hyvin.

  VastaaPoista