Pages

11.10.2013

What we were after now was the old surprise visit.

Socks socks socks
Sukkia! Ilmojen viiletessä vanha kunnon sukkamojo ilmestyi taas jostain. Ja vihdoin eräänä iltana sain jopa pääteltyä langanpäät! Ja kuinka kivaa onkaan saada itselle neljät ihkut upouudet sukat. <3

Socks socks socks
Näiden raitasukkien alkua vilauttelin artesaanityötä tehdessä. Lanka on Louhittaren Luolan Väinämöistä, josta uhkaa tulla yksi lempisukkalangoistani. Ihastuttavaa neuloa, tämä! :) Väreinä violetti Eiku sekä Oliivi. Ihan perussukat omalla kaavalla (8-aloitus ja ranskalainen kantapää väärinpäin), kuten muissakin omissa sukissa.

Socks socks socks
Näistäkin on ollut puhetta. Ensimmäinen itsekehräämäni sukkalanka, 75% BFL:ää ja 25% nylonia, ja metrejähän tuli n. 420/100g. Näistä sukista tuli mulle Voimasukat, ei pelkästään värinsä vuoksi, vaan siksi, että olen värjännyt villan, kehrännyt sen langaksi ja neulonut sukkaset itselleni. Näihin, jos mihin, on siirtynyt käsistäni voimaa ja ajatuksia.

Socks socks socks
Jossain vaiheessa tarvitsin väriterapiaa. Kaivoin riikinkukon värisen Trail Socks -vyyhdin pussista, johon olin kerännyt lahjoiksi neulottavia lankoja, mutta väri huutelikin kovaan ääneen, että haluaa juuri minun varpaitani lämmittämään. Lanka on muuten aivan ihanaa muutenkin kuin väriltään.

Socks socks socks
Minulle jäi ns. käsiin muutama vyyhti Yarngrimoiren uutuutta, Supersock-sukkalankaa (75% merinoa, 25% nylonia, 425m/100g), ja yhden halusin värjätä spiraloituvaksi. Selailin väri-inspiraatiokuvia, ja A Clockwork Orange -teemainen printti iski silmään. Värjäyksessä kävi hups ja harmaa osuus jäi lyhyemmäksi, joten raidoista tuli aika hassut. Tykkään. <3

Knalli (joka kaipaisi teippiharjaa, köh) on ollut syksyn ykkösasusteeni. <3

Socks socks socks
Sitten hypätäänkin ajassa todella paljon taaksepäin. Nämä raitasukat valmistuivat joskus keväällä, muistaakseni, ja ovat olleet jo käytössäkin. Kuvakin on otettu kauan sitten, mutta blogiin asti ei ole ehtinyt. Väinämöistä nämäkin, väreinä Oliivi ja Valaan Laulu.

Socks socks socks
Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä, perussukat miehelle, joka kärsii jatkuvasta villasukkapulasta. Lankana näissä on Handun perussukkis värissä No need to argue. Minusta lopputulos näyttää vähän öljyläikiltä.

Tässä eivät suinkaan ole ainoat viime aikoina neulomani sukat, palaan asiaan toivottavasti piakkoin...

2 kommenttia:

  1. Ai että sun blogissa olevien töiden ja lankojen väri yhdistelmät miellyttävät mun silmää ihan hirmuisesti! Saispa itekkin tuollaisia lankoja!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista