Pages

4.10.2013

askel ja pysähdys kerrallaan, yksi nurin, yksi oikein

Oli puhetta siitä, miksi tunnun neulovan paljon enemmän kuin pitkään aikaan, mutta mitään ei valmistu. Noh...


Siksak
Still light -sovelma Wollmeisen pitsilangasta odottelee hihoja. Päävärinä on Aquarius, josta piti tulla ensin tumman Magnolie-pitsin kanssa raitatunika, mutta jossain vyötärön kohdilla iski uusi inspiraatio. Puolet langasta siis on neulottu kahteen kertaan jo. :D Porkkanapitsin ostin kanssaräveltäjältä sukkalankavyyhdillä.

Mad Hatter
Lisää ohutta yläosaa ja purkulankaa! Omasta päästä alulle pykätty raitatakki on siinä tulossa. Vihreä itse värjätty bfl-sukkalanka on ollut alunperin melkein valmis Plain and Simple, josta en sitten pitänytkään tarpeeksi. Sitten siitä tuli hihoja vaille Still light -sovelma, mutta siinä tökki liian pieni pääntie. Puseron helmaan olin raidoittanut tumman turkoosia itse värjättyä merinolankaa (josta itse asiassa aloitin ensin punaisen kanssa raitapaitaa), mutta sekin raidoitus tökki (yritin olla liian luova tai jotain). Katselin aikani keskeneräistä paitaa, ja väriyhdistelmä suorastaan huusi takiksi. Tämä on suunnilleen vyötäröllä, ja meinaan tehdä tästä vähintään reisipituisen mukavuustakin, joten posotettavaa on...

Mutta vaikka isojakin neuleita on kesken, pitää välillä päivittää sukkavarastoa. Tässä välissä edellisen postauksen päättelykeijua edelleen odottavaan kasaan on päätynyt jo yhdet sukat miehelle ja melkein yhdet omatkin sukat.

Linnunrata
Ostin joskus viime vuonna kanssaräveltäjältä Guide to Galaxy -värisen WM Twinin, josta oli tarkoitus tulla Hitchhiker. Mutta ei sitten tullutkaan muutamaa hammasta enempää. Nyt syksyllä inspiroiduin langasta ja ihan perussukkaa pukkaa, mutta nätistipä raidoittuu! <3 Ja koska Guide to Galaxy, piti taas kerran aloittaa iltalukemiseksi Linnunrata -trilogia.

Tästä pitää vielä jakaa hauska sattumus. Sukkaneule oli taannoin mukana neulemiitissä, josta postasin Instagramiin kuvan otsikolla "So long and thanks for all the fish!" Miitin jälkeen kävin Akateemisessa päivittämässä taiteilijatarvikevarastoani työpisteen siivouksen jäljiltä. Loppusumma tarvikkeille oli tasan 42 euroa.

1 kommentti:

  1. :) Douglas Adamsin lukemisessa ruukaa olemaan se huono puoli, että sen jälkeen luku 42 tuntuu tupsahtelevan jokapuolelta...

    VastaaPoista