Pages

25.1.2013

puettiin kultaan, purppuraan ja esiteltiin kaikille

On täällä neulottukin. Syksyllä iski vanha kunnon sukatus. Kaikista sukista ei ehtinyt ottaa kuvaa edes keskeneräisinä, mutta tässä jotain.

pimeapuoli
Ihan perussukat varpaista aloittaen ja ihan vaan mulle. :D Lankana Yarngrimoire BFL Supersock, tämä vyyhti jäi itselle ihan värjäysvirheen takia ja sai nimekseen Kyyn pimeä puoli.


socks
Toiset ihan perussukat, aavistuksen lyhyemmällä varrella vain. Lanka on Wool Therapyn Solace Sockia, väri Dark&Twisty.

socks
Sitten jotain vähän erikoisempaa: täysmerinoiset sukat, eikä edes ihan perussukat! Malli on kuitenkin omasta päästä sovellettu. Meiningillä: "oho, kärjestä tuli vähän liian leveä - väännänpä sivuihin palmikot ettei tartte purkaa". Näistä tuli kotihissuttelusukat. Lanka on ihanaa Lai-la-lai Yarnzin Merino Sockia


socks
Sitten jotain vielä erikoisempaa: ihan ohjeesta neulotut sukat! Hermione's Everyday Socks on tosi kiva malli, teen varmaan toistekin. Lankana näissä Little Red Bicyclen Tandem Sock.


socks
Miestäkin pitää sukittaa. Taannoin Tico Ticon loppuunmyyntilaarin äärellä käyty keskustelu miehen kanssa: "Valkkaa tuolta laarista joku kerä ni teen sulle sukat." (Mies ottaa sokkona laarin pohjalta jonkun, joka osoittautuu violettiraidalliseksi) "Hei tätähän mä sillon kerran kattelin Anttilassa. Tästä väristä tulee mieleen se yks vanha kuusnepapeli." ("Ahaa", vastasi neuloja, joka ei ollut koskaan c64:sta edes nähnyt...)

Lanka siis Tico Ticoa, ja ihan perussukat varresta alkaen kokoa 42.


socks
Toiset sukat miehelle. Valmistuneista ei ole kuvaa, mutta tämä on Zwerger Garnin paksumpaa Opalia. Värin nimi on Momo, joten vaikka en yhtään tykännyt väreistä, oli pakko ostaa lanka miehen sukiksi. ;)


socks
Sitten jo toiset ohjeesta tehdyt sukat! Nämä - kuten muistaakseni Hermionetkin - käänsin varpaista ylöspäin, simppeli kuvio oli juuri passeli siihen. :) Malli on Sherlock Holmes -inspiroitunut Sign of Four, ja lanka Western Sky Knitsin Aspen Sockia, jonka väri Chocolate Teal toi ihan mieleen Uuden Sherlockin asunnon.

2 kommenttia:

  1. Herkullisia sukkia! Mä en näe ensimmäisten sukkien värjäyksessä mitään virheellistä, priimalta näyttää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Itse asiassa se virheellinen osa (siellä oli siis monta raitaa, joista violetti oli hukkunut kokonaan tai oli hyvin pienenä länttinä) taisi tässä jäädä sinne vyyhdin toiseen päähän tai sit se oli toisen sukan ihan kärkilisäyksissä, joten sitä ei tietysti valmiista erotakaan. :D

      Poista