Pages

12.7.2010

tutkin iltamyöhään hiljaisia kirjoja

Olin viime tiistaina Runopiha-tapahtumassa Tallipihalla esiintymässä. Ensimmäinen varsinainen runokeikkani, huijui! Jännitys iski kunnolla vasta lavalla, ja tunsin alisuorittaneeni jotenkin, vaikka jälkikäteen olen saanut kuulla kommenttia, että "ihan kuin olisit ollut lavalla aina!"

Project 365: 5
Kuvausopiskelut ovat jatkuneet, ylläolevassa kuvassa palanen settiä ja keikalla ollut koru. :) Sain hameenkin valmiiksi, ja siitä tuli just ihana! Pitää vain pestä se uudestaan, yrittää poistaa kissankarvat ja odottaa viileämpiä säitä kuvausta varten.


Project 365: 6
Novitan syysuutuudet ilmeistyivät kauppoihin, vaikka helle vielä "hellii" kunnolla (minun kohdallani se on kyllä silkkaa pahoinpitelyä, sanovat muut mitä tahansa - minussa on varmaan eskimoverta, kun en siedä kuumaa oikeastaan yhtään). Takillinen petroolia seiskaveikkaa kotiutui kauppareissulta. :P


Project 365: 8
Aloitin myös sukat, ja pääsin kokeilemaan toden teolla 350D:n värintoistoa. Zitron Trekking Hand Artin Atlantik-väri on lähes mahdoton saada oikeaksi, mutta aika lähelle pääsin.

Helteitä uhmaten on pari päivää porissut lankapata. Eilen innostuin värjäämään itselleni sukkalankaa:

Project 365: 11
Ennustaja

Yarngrimoire Sock Bluebird
Blue Bird II

Yarngrimoire Sock Turkoosi
Turkoosi


Edit-täti kiirehti lisäämään, että tänään on padassa porissut BFL-sukkaa pakanallisaiheisissa väreissä. :) Ensi viikon alkuun yritän viimeistään saada päivityksen, kerron tarkemmin lähempänä!

P.S.: Ravelry-ihmiset! Tein jo joku aika sitten ryhmän Yarngrimoire Yarnsille. Sinne, jos ette oo jo! :)

3 kommenttia:

  1. Ai kun on Ennustaja herkullisen näköinen!

    VastaaPoista
  2. tuo on niin ihanaa tuo turkoosi!!!! <3 <3 <3 Tahtoo tuommosta kans...vink vink ;)

    VastaaPoista
  3. IhQlankaa!!!! Tahtoo! Ihana kelata tätä sivua alas ku joka kuvassa oli edellistä ihanampaa lankaa <3

    VastaaPoista