Pages

3.7.2010

Levällään

levällään
Kaikki on vähän levällään nyt, kuten neuleet ja langat sohvalla.


hame wip
Moni asia on vähän auki, joillekin ei voi tehdä vielä mitään, toiset odottavat, että tartun toimeen. Hameprojekti (kuvassa) sai vihdoin jatkoa, kun otin uudenuutukaisen ompelukoneeni käyttöön. Johan se kone odotteli toukokuisesta syntymäpäivästäni asti ruokapöydän alla. :)


Project 365: 2
Illan päätteeksi raivasin ompelukoneen sivuun ja levitin tilalle korujuttuja. Koska työpöytäni on vaihteeksi kaaoksessa (vaikka vain pari viikkoa sitten siivosin sen viimeksi! Samperin kotitontut...).


Kirje
Suurin syy ylläolevalle levähtämiselle ja aukinaisuudelle lienee tässä. Edessä taitaa olla muutto Hämeenlinnaan. :)


Project 365: 1
Kirje tuli torstaina, ja perjantaina juhlistin sitä, ja nimipäivääni shoppailemalla (ensimmäisen kuvan Zauberball oli palkinto kouluunpääsystä) ja leipomalla suklaa-pekaanipähkinämuffineja. <3

Ylläoleva kuva oli muuten tulosta siitä, kun toisen kerran elämässäni pidin digitaalista järjestelmäkameraa käpälissäni (niin, että myös kuvasin sillä). Mies osti meille käytetyn Canon EOS 350D:n. :) Lähitulevaisuudessa kuvat siis eivät välttämättä ole huippulaatua, sillä opettelemista on. :D

Aloitin myös Project 365:n, jonka tarkoituksena on ottaa yksi kuva päivässä. Julkaisen kuvia täällä, mikäli ne sopivat edes jotenkin aiheeseen, muuten löytyvät flickristä. :)

3 kommenttia: