Pages

8.7.2009

värjäyspatojen porinaa odotellessa (+edit)


Hain tällaiset uudet lelut eilen postista. Edit: tilasin siis Dharma Tradingilta, ja voin lämpimästi suositella! Tulivat kahdeksassa päivässä Suomeen ja palvelu erinoimaisen ystävällistä. Isompien määrien (kuten yli 10 ylläolevaa purkkia) ostamisesta sai vieläpä mukavasti alennusta. :) Postikulutkaan eivät kauhean isot olleet.

Saatoin myös tilata eilen siinä euforiassani puoli kiloa sukkalankaa värjäykseen. Mitään en tunnusta.


P.S. Muistakaa kommenttikeskiviikko!

P.P.S. Lisää mainostusta: Pahan Vaatturin blogissa on arvonta!

12 kommenttia:

 1. Jäämme siis odottelemaan todisteita patojen porinasta!

  VastaaPoista
 2. Luvassa siis kauniin värisiä lankoja :) Mulla haluttais kokeilla tuollaisilla väreillä värjäämistä, mutta aika ei tunnu riittävän nykyisiin kiinnostuksenkohteisiinkaan asti, joten taitaa jäädä vain haaveeksi.

  VastaaPoista
 3. suloisen herkullisia värejä!! :)) innolla odotellaan :)

  VastaaPoista
 4. Voi vitsit, mitkä värit! Mielenkiinnolla odotan kokemuksia niistä. Itse värjään Emo-tuotannon reaktiiviväreillä. Tuliko värit ja langat ilman postimaksuja Suomeen asti?

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kaikille!

  Kangaskasa: värit on eri paikasta, Dharma Tradingilta, mutta erittäin edullisesti, nuo + kaks sekoituspulloa (+ilmainen tilaajalahja, silkkihuivi) postikuluineen n. 35 euroa. Ja nuo langat tosiaan tulee ilman postimaksuja Suomeen asti, eilen siis vasta tilasin. :)

  VastaaPoista
 6. Hauskaa mystistä sotkemista!

  VastaaPoista
 7. Minulle värjäys on outoa hommaa, kasvivärjäystä olisi kylläkin tarkoitus joku päivä kokeilla. Onpa mielenkiintoista nähdä, millaista noilla sinun väreillä tulee.

  VastaaPoista
 8. Varmaan tulee kaunista jälkeä:) täytyypä tilata itsekin.

  VastaaPoista
 9. Tulin vastavierailulle, kun olit kommentoinut blogissani. Sinulla näkyi olevan kaksikin blogia, mutta tämä lienee käsityöaiheinen, joten taidan jäädä seuraamaan tätä. :) Kivaa heinäkuun jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 10. Lummekuvassa on yksi iso ärsytys - miun hius (1 kpl) roikkuu keskellä kaikkea... Mulla on Ashfordin värit, mutta en kyllä ole ehtinyt värjäämään aikoihin.

  VastaaPoista
 11. Hei! Itseäni himottaisi kokeilla kasvivärjäystä ja tuo linkittämäsi lankakauppa alkoi kiinnostamaan. Miten maksu tapahtuu, täytyykö olla paypal? Kauanko toimitus kesti? Kiitos, jos ehdit vastata!

  VastaaPoista
 12. kiitos vastauksesta! paypalia ei itselläni vielä ole, mutta tunnukset täytyy varmaan jossain vaiheessa hankkia, kun ne niin monessa nettikaupassa ovat käytössä. ensimmäistä värjäyskokeilua varten tilasin nyt sitten ihan kotosuomesta karstavillalankaa, kun jonkin verran arvokkaampia olivat kuitenkin nuo yarnundyed.comin langat. ja kun olen ihan amatööri värjäilyssä, on ehkä parempi aloittaa halvemmilla! nyt vain aurinkoisia päiviä kiitos, niin pääsen läträämään!

  VastaaPoista