Pages

4.7.2009

My Little Pony custom: Menninkäinen

Ravelryn suomalaisten väriteemavaihdossa piti paketissa olla jotakin kesäistä joka kertoo itsestä. Vaikka, tai ehkä juuri siksi, tein itse myös muutaman silmukkamerkin, päätin yhdistää tähän kesäiseen myös käsityötä. Koska tykkään näperrellä kaikenlaista aikani kuluksi, sellainen kertoo minusta, no, ainakin jotain. :D

Koska parini Villasukka tykkää kulkea metsissä, ajattelin ensin hyödyntää aiempaa ideaani metsänjumalasta/-jumalattareista, mutta totesin, että on turhan riskialtista lähettää sarvekasta ponia Suomen postissa. Niinpä kehittelin Menninkäisen.

Poni on maalattu Citadel-maaleilla, sekoittelin useammasta väristä mielestäni aika onnistuneen vaaleanruskean. Toiselle puolelle maalasin sienen, jonka piti olla jokin tatti, mutta sellaisen väkertämiseen meni hermot hyvin pian (enkä ollut muistanut ostaa keltaista maalia), joten kärpässieni siihen tuli.

Harja on Dollyhairin MLP-harjasta, väri Black Magick, ja häntä on luultavasti seiskaveikkaa, nappasin vain jonkun mustan kerän jämäkerien joukosta. :DValitsemani yksisarvisen baitin sarvi oli jossain vaiheessa lähtenyt pois ja siihen oli jäänyt reikä, jonka maskeerasin mielestäni aika hyvin (näin kärsimättömäksi ihmiseksi) piiloon Fimolla. Korvissa taasen oli pari hampaanjälkeä, joka oli hyvä syy hieman suurentaa niitä, myös massalla.

Niin, ja tarvitseehan menninkäinen piponkin! Lanka itsevärjättyä Woolia.Taakse maalasin saniaisen, joka ei mielestäni täysin onnistunut, mutta Villasukka kehui sitäkin. :) Kaiken kaikkiaan olen poniin tyytyväinen, ja iloinen, että sain kustomoinnin jälleen pyörimään tällä.

--

Luvassa Lankakirjassa lähi(?)aikoina: violetti kausi, asiaa kantapäistä, värjäyspatojen porinaa (odotellessa) ja purettujen lankojen ihmettelyä.

6 kommenttia:

 1. Mun mielestä peppusaniainen on oikein onnistunut!
  Ihana poni, i like!

  VastaaPoista
 2. Söpö poni ja saniainen näyttää hienolta :)

  VastaaPoista
 3. Hieni poni.
  Jään innoissani odottelemaan mitä lähi(?)aikoina mahtaakaan näkyä :).

  VastaaPoista
 4. Mielettömän upea :)

  VastaaPoista