Pages

14.5.2009

tänään on pakettipäivä, päivä joka muistetaan...*

Postilaatikossa oli tänään kaksi yllätystä!


Ensimmäisen kuoren kohdalla muistin heti, mitä siellä oli: voitin joku aika sitten Näkymättömän tytön kilpailun arvaamalla oikein hänen hiustensa senhetkisen värisävyn. :) Kuoresta paljastui kaunis helmin koristeltu kangaskukka-rintakoru, joka päässee takkini kaulukseen. Kiitos! <3


Toinen kuori huusi Markkalankaa. Ällistyneenä pyörittelin sitä käsissäni, tarkistin osoitetta ja viimein uskalsin avata. Arvailuni alkuperäisen lähettäjän suhteen osuivat oikeaan: kortissa lukee, että esimakua väriteemasta Ravelryn vaihtoparilta. Ja millaista esimakua! Aivan ihanan hohtavan purppurapinkkiä 100% merinoa! <3 <3 <3 Kiitos, kuka ikinä oletkin, nyt en malttaisi millään odottaa varsinaista pakettia! Väri on oikeasti vielä pinkimpi ja voimakkaampi, kameramme ei osaa tunnistaa värejä oikein enkä osannut minäkään säätää niitä kuvankäsittelyohjelmalla aivan oikeiksi... Siis ihana paketti! :)

Tällaiset lähetykset kruunaavat päivän ja pelastavat sen, vaikka iskisi hampaansa aamupalalounassalaatissa olevan (mukamas kivettömän) oliivin kiveen tai kissa oksentaisi ruokapöydän alle juuri kun on syömässä viimeisiä palasia em. aamupalalounaastaan. <3

*Miehellä on tapana hoilailla aina keskiviikkoisin: "tänään on akuankkapäivä, päivä joka muistetaan..." :D

---

Samma haastoi minut kertomaan itsestään, otan haasteen vastaan, sillä tämä on mielenkiintoisempi kuin useimmat meemit. :)

"Tämä haaste ei käsittelekään faktoja, vaan tuntomerkkejä. Kerro yksityiskohtia itsestäsi ja jaa ne muille. Haasta sitten 5 muuta bloggaajaa tekemään sama edelleen."

1. KOKO: Leveä ja lyhyt. 157 cm ja leveyttä on, varsinkin vatsanseudulla. Jalat noin kokoa 38, nilkat ja pohkeet paksut, puhumattakaan reisistä. Kädet lyhyehköt mutta leveät.


2. NÄKÖ: Hiuksia olen kasvattanut kampaajan toivossa nyt tovin, yltävät yli hartoiden ja menevät mukavasti kiinni. Etutukka on jonkinlainen, nyrhin sitä aina välillä. Väri on vaihteeksi musta, haluaisin pinkkiä tai violettia tai jopa sinistä, mutta nyt työtä hakiessa yritän minimoida kaikki ärsyttävät tekijät. ;) Kasvot ovat pyöreät/nelikulmaisehkot, kaksoisleuka löytyy ja silmälasit on.

3. VAATETUS: Kaupungilla tai muuten ihmisten ilmoilla yleensä housut, skeittikengät tai mustavalkoiset varrettomat maiharit, pusero ja mahdollisesti takki, viileillä ilmoilla suojaan yleensä kaulan jonkinlaisella huivilla ja käsissä saattaa olla kämmekkäät. Talvisin käytän kissapipoja. Kesällä saattaa päällä olla hame. Yleensä housut ovat mustat tai tummat, hame voi olla jotain muuta väriä, samoin pusero, kesätakit ovat harmaita (haaveilen ruskeasta) ja talvitakki musta. Asusteissa löytyy sitten väriä mielialan mukaan, muuten vaatekaappi on melko tumma. Kotona päällä on yleensä vain alkkarit ja yöpaita tai iso t-paita, joskus villasukatkin.

4. KORISTEET JA VARUSTEET: Aina kaulassa hopeaketjussa jokin riipus, ellen ole unohtanut sitä hiuksia värjätessä pois. Vakioriipukset, joita vaihtelen, ovat pieni hopeinen Ankh, oranssi pikkuruinen teknokoira, vaaleanpunasävyinen Miffy-pupu, isän ulkomailta tuoma turkoosivihreä käärme ja A.W. Yrjänän käyttämä plektra. Vasemmassa nimettömässä kihlasormus, jonka ulkopintaan on kaiverrettu riimuja. Nenässä septum, jossa tällä hetkellä musta hevosenkenkäkoru ja huulessa tappi, jossa musta turkoosikivinen pallo, vasemmassa korvassa kartiopäinen hevosenkenkä. Joskus kaulassa saattaa roikkua myös poronluusta tms. tehty "hammas" tai muu vähän isompi koru, ja sormuksia tykkäisin pitää, mutta kaikki ne kivoimmat sormukseni ovat jääneet pieniksi, kun sormeni ovat vähän turvonneet... Ulkona liikkuessa mukana on aina isohko olkalaukku ja kenties kangaskassi. Lisäksi minut ja iPodin (tai kotona tietokoneen) yhdistävät Skullcandyn kuulokkeet. :)

5. LUONNE: Olen melkoinen kotikissa, tykkään olla kotona vain ja näpertää kaikkea. Saatan stressata, jos viikolle osuu esim. neljälle päivälle seitsemästä jotain menoa tai jos yhden päivän aikana pitäisi ehtiä kahteen paikkaan. Mutta sitten kun pääsen liikkeelle ja ihmisten keskuuteen, olen yleensä hetken ihmettelyn jälkeen paljon äänessä. Nolostun helposti ja muistan nolot hetket todella pitkään...

Haastan seuraavat, pakko ei ole tehdä:
kramox
Laiza
Villasukka
markkas
Tui

6 kommenttia:

 1. Oi mitä paketteja!
  Tollasia mäkin haluun ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa että eka osa paketista oli mieluinen! :)

  -Ravelryvaihtoparisi

  VastaaPoista
 3. Ravelryparisi täällä hei *vilkuti*

  Pakettia olen miettimässä ja olen kahden vaihtoehdon äärellä. Joten ajattelin että haluaisitko auttaa vähän.

  Olen miettinyt sukkalankapainoitteista pakettia ja sitten toisaalta pakettia joka sisältäisi ehkä lankaa johonkin isompaan neuleeseen?

  VastaaPoista
 4. Heippa hei, parini!

  Hmm, hankala kysymys, mutta yritän nyt ympäripyöreästi heittää jotain. Eli sukkia neulon mielelläni ja varsinkaan ohuita (n. 420 m/100 g) sukkalankoja ei ole vielä liikaa, tuo paksuus on ihan uusin rakkauteni sukkalangoista! Joten sukkalankapainotteisuus ei ainakaan haittaisi. Sukkalangoista voin tehdä myös kämmekkäitä, joita käytän paljon. ;)

  Lankaa isompaan neuleeseen -paketista: puseroihin ja takkeihin minulla menee melko paljon lankaa (kun kooltani olen iso), mutta toisaalta tykkäisin tehdä myös liivejä ja slipovereja. Pitsihuiveihin olen ihastunut, mutta huivilankaa minulla ei juurikaan ole. Olen itse yhden tai kahden kerän nainen, useinkaan ei ole varaa jotakin kivaa lankaa ostaa puserollista, joten sinällään isompi määrä jotain tiettyä voisi olla myös aika mukava yllätys. :)

  Hmm. Voisin kyllä sanoa että ehkä sukkalankapainotteisuus olisi silti kivempi juttu, ihan vain siksi, että saisi useampaa lankaa hypisteltäväksi! ;D Mutta tässä nyt oli jotain pohdintaa, jonka poljalta tehdä päätös. :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihananväristä markkalankaa, slurps!

  VastaaPoista