Pages

12.5.2009

lohtushoppailua

Viikonloppu meni vähän huonoissa merkeissä, joten kun olin taudista toipunut, lähdin tänään kaupunkiin hiukan lohtushoppailemaan.


Mappi neuleohjeiden säilytykseen Akateemisesta, missä etsin itse asiassa neulemuistikirjaa, mutten löytänyt sopivaa. Värikkäät mapit osuivat silmiini ihan sattumalta.

Suomalaisessa kirjakaupassa oli Palaset-sarjaa alennuksessa ja musta laatikosto lähti n. 11 eurolla mukaan, siihen saan korupihdit, ponimaalit ja muutakin tilpehööriä järjestykseen työpöydälläni.

Viimeksi unohdin ostaa Lankaideasta KnitPron kapeliliittimiä, nyt pääsen jatkamaan Maija-paitaa. Manoksen Wool Clasicaa toinen kerä melkein puoli vuotta sitten ostetun kaveriksi, koska siitä on tekeillä virkattu pipo ja lanka uhkaa loppua. Punaista Sisua (oikeasti tummempaa ja murretumpaa) turkoosin kaveriksi, sillekin on jo idea, ja sitten kerä Anchor Style Bambooldia, jonka kaupassa ajattelin sopivan tiskirätiksi. No, kotona huomasin että pesuohjeessa käsketään pesemään korkeintaan 30 asteessa, joten ehkä on keksittävä uusi projekti... tosin pieni idea tuli heti mieleen, lankaa pitää vaan hakea lisää. :D

Ai niin, ensimmäinen Jules valmis, toinen melkein kantapäässä... ja sen valmiin varsi pitää neuloa uusiksi, liian lörppä. Onneksi mallineule on kiva ja nopea.

1 kommentti: