Pages

7.9.2013

Syntymäpäivähuivi

Syntymäpäivistä on melkein kolme viikkoa, ja vasta nyt sain aikaiseksi raportoida lahjahuivin. Siinä nimittäin kävi niin, että huivi tuli ajoissa valmiiksi, pingotin hyvissä ajoin, laitoin nätisti pakettiin, ja muistin ottaa mukaankin. Mutta matkalla juhlapaikalle hoksasin, että kamera jäi kotiin, eikä minulla ollut kuvaa valmiista huivista... Noh, omenapuhelimella sai jonkinmoisia kuvia, mutta ärsytti niin paljon, että hienosta huivista ei ole yhtä hienoja kuvia.

Tiesin puhelimeni rajat, joten en edes viitsinyt ottaa hienoja tunnelmakuvia, malliltakin piti leikata pää pois.

Sweet Dreams
Mallina tässä siis toimi Sweet Dreams (Ravelryssa). Boo Knitsin huivit ovat ihania, helppoja ja mukavia neuloa, eikä tämä ollut poikkeus. :) Tein kakkoskaavion toistoja kolme, ja hiukan pelotti silmukoita päätellessä, että kuinka iso tästä tulikaan, mummu kun ei ole mikään iso ihminen... Olin nimittäin vaihtanut ennen pitsin neulomista puikot isompiin (vaikka ohje ei niin käskenyt), ja huivi nielaisi lankaa noin 80 g. Mutta eipä siitä onneksi aivan valtava tullut.

Lankana tässä oli 800m/100g merino/silkki/stellina (75%/25%/5%) -lanka, käsinvärjätty "mummun väriseksi". Koska langassa oli blingiä, en laittanut helmiä ollenkaan. Huivista tuli silti kaunis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti