Pages

25.6.2012

hyväpostipäivä

Sateisen maanantain piristivät postilaatikosta löytyneet kirja ja langanhakulappu. Sekä vähän ennen postiin ja kauppaan lähtemistä saapunut tekstiviesti kauan odotetusta paketista.

Jo vuosi sitten ihastelin Etsyssä vintage- ja retrokameroilla otettuja, kauniin vanhahtavia valokuvia. Muutama odottelee juuri nyt seinälle pääsyä (jahka saan "kehykset" niille valmiiksi). Päätin kuitenkin sijoittaa rahani digijärkkäriin ja työnsin haaveet taidekuvakamerasta tuonnemmas.

Sitten Visuaalisesti vaativa kottarainen kävi Amsterdamissa ja toi sieltä tuliaisen. Kamerakuumeeni kohosi infernaalisesti, mutta kesti monta viikkoa, ennen kuin uskalsin edes googlettaa, millaista hintaa tuollaisesta kamerasta pyydetään.

Ja tulos on tässä. Saanko esitellä: uusi perheenjäsen, Diana Mini, tai kuten jo sen uudelleenimesin, Little Lady Di. <3

Little Lady Di
Olisin saanut pelkän kameran heti, mutta päätin ostaa suhteellisesti edullisemman salamallisen setin, jota joutuikin melkein kuukauden odottamaan. Mukana tuli myös värisuotimia ja mielettömän kaunis kuvakirja. Kaikki pakattuina erittäin käytännölliseen laatikkoon, jota aukoessa ei tarvinnut ollenkaan irvistellä ja puhua rumia (mahdottomat pakkaukset ovat kiroukseni elektroniikkaa ostaessa).

Tämä kaunotar pääsee heti seuraavan päivänvalon aikaan käyttöön, ellen innostu leikkimään salamalla sitä ennen. ;) Ensin on kuitenkin ehkä luettava käyttöopas, ja vähän mietittävä, miten sillä filmikameralla oikein kuvattiinkaan. :P


kellopeliwm
Sadepäivä ei tehnyt oikeutta myöskään tälle pariskunnalle, mutta twinit Jeton ja Aquarius muuntautunevat Clockworkiksi jossain välissä.

Olisi tuolla myös läjä kuvia valmistuneista töistä, kunhan joku jaksaisi naputella niistä oman postauksensa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti