Pages

31.5.2010

Susihukka

susihukka_taka

Tää takki on ihan susi. :P Mutta mää oon toisaalta aina sympannu niitä.


susihukka_korvat
"Mutta isoäiti, miksi sinulla on noin suuret korvat?"susihukka_kuulla
"Siksi, rakas lapsi, että kuulisin sinut paremmin."susihukka_katse
Malli: oma, kokeillen ja sovittaen itselle neulottu
Lanka ja menekki: Seitsemän Veljestä, n. 1 kg + reilu 50g Drops Alaskaa
Puikot: 4,5 mm
Muuta: korvat oli ongelma, neuloin lopulta Alaskasta lirpakkeen, jonka huovutin koneessa pariin kertaan. Syntyi tukevaa huopaa, josta leikkasin korvien sisälle tukikankaat ja ompelin taitokset.
EDIT: Tasku on neulottu suoraan vartalo-osan kanssa yhdessä, käyttäen apuna toista kerää ja sukkapuikkoa. Yksinkertaisesti taskun reunoilta 3 silmukkaa on aina neulottu kaksinkertaisella langalla, ja pohja samaten kaksinkertaisella.


susihukka_kokonaan
Suden ollessa ruokalevolla huudot kuullut metsästäjä avasi sen vatsan, vapautti Punahilkan ja isoäidin, ja laittoi tilalle kiviä. Susi heräsi janoisena ja jolkotteli joelle juomaan. Kivet vatsassa painoivat kuitenkin niin, että susi putosi jokeen ja kuoli.Rantakivistä tehdyt napit tilasin Etsystä Made For Funilta. :)

Kuvat otti avomies, otteet sadusta omasta ulkomuistista. :D

8 kommenttia:

 1. I-H-A-N-A. Ja kivinapit on uskomattoman symppikset, mäkin haluun!
  Nimim. "kiviä keräävä nappiaddikti"

  VastaaPoista
 2. Kiitos kaikille kommenteista! :) Arvostan!

  Inari: tuo takki oli mulla mukaan otettavana itse tehtynä työnä pääsykokeissa toukokuussa, ja haastattelija innostui, että "nyt kesällä rannoilta keräämään pieniä sileitä kiviä ja poraamaan napeiksi!" Mä halusin tehdä varman päälle, joten kivet floridalaista tuotantoa. :D

  VastaaPoista
 3. Heipsan! eksyin erilaisten linkkie kautta sun blogiin ja voi ihkuus noita korvia! tohon päähän viel kruunu ni se on ihan Max Where the wild things are (hassut hurjat hirviöt)sta!

  VastaaPoista
 4. -M: Kiitos paljon! <3 Hassut hurjat hirviöt on elokuva, jonka halusin ehdottomasti nähdä, mutta missasin teatterissa... täytyy kytätä DVD:n julkaisua siis. :)

  VastaaPoista