Pages

26.2.2010

viilenee, generaattorin ääni nousee

Tuvalu julkaisi keskiviikkona uuden albuminsa, ja soitti levynjulkkarikeikan Yo-talolla. Koska en ollut aikoihin ollut keikalla, innostuin niin paljon, että päätin neuloa kämmekkäät. Ensin oli lanka, Metarktis (Tuvalun edelliseltä albumilta). Suunnittelin ja kokeilin ensin jotain muuta, mutta päädyin sitten ryöstämään palmikkokaavion toisaalta.


handwarmers

Kylmyys tunkeutuu keinokuituihin
piinaava tuuli kuin puhetta korviin


Malli: itse sävelletty, palmikko Cirque-sukista
Lanka ja menekki: Yarngrimoire Yarns Sock Metarktis, 62 g
Puikot: 2,75 mmBird skulls <3

Ostin myös kauan haaveilemani linnunkallokorun. Tämä yksilö on etsystä, Moon Raven Designsilta. Jos olisi ollut varaa, olisin ostanut sen isomman version, mutta tämäkin on varsin ihana. :)

Viime viikonloppuna päätin tarttua härkää sar...tumppua peukalosta ja neuloin miehelle uudet lapaset vuosikertalangasta (miehen valinta):

Red Both Hands

Malli: perustumput peukalokiilalla
Lanka ja menekki: Novita Pirta (100% villa), 99 g
Puikot: 4 mm

Tumput ovat osa Lankalaatikon (ravlink) Pakkasukon karkoitus -tempausta. Alunperin suunnittelin neulovani kauan sitten lupaamani mustat sukat veljelle sekä miehelle yhdet uudet sukat. Veljen sukat sainkin melkein heti valmiiksi:

black socks for my brother

Malli: Perussukka 3o1n-joustinvarrella
Lanka ja menekki: Novita Nalle, n. 100 g
Puikot: 2,75 mm

Miehen sukatkin ovat vihdoin hyvällä mallilla, aloitin juuri toista. Yritän tikutella ne nyt viikonloppuna valmiiksi.

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköiset kämmekkäät!

  VastaaPoista
 2. Tykkään kyllä tosi paljon noista sun kämmekkäistä, ihana väri ja kaikki. Ja uus blogipohja on muuten just sun olonen, hiano! :) Mä luulen, että se mun pakkasukon karkottaja taitaa jäädä tekemättä, ei tänäänkään oo pipofiilis... ehkä ;). Mut johan nää pakkaset lauhtu muutenki!

  VastaaPoista
 3. Mari, kiitos! <3

  Lotta, kiitos! <3 Löysin ton sivuston (mistä tää on) Villasukan kautta ja sieltä löyty useampikin kiva, tää vaan kolahti just nyt. :D

  Mulla on sukat hyvällä mallilla, ei puutu enää paljoa kärkikavennuksista! Tosin tänään lupasin mennä päiväkahville tädille ja vihdoin värjäillä lankaa, mutta eiköhän ne iltaan mennessä valmistu. :) Mikä on ihan hyvin, koska esim. sukkasadossa oon ihan alisuoriutunu parina viime vuotena. :D Lankahamstereihin en viitsinyt edes liittyä...

  VastaaPoista
 4. hienot noi kämmekkäät! toi lintukoru on kans makea :) iteki katellu niitä joskus!

  VastaaPoista