Pages

22.1.2010

rati riti ralla

Jaha, blogiplääh se vaan jatkuu. Tai itse asiassa, ei ole kyse siitä, etteikö huvittaisi kirjoittaa blogiin, vaan siitä, että kun ei saa kunnollisia kuvia otettua! Nytkin olisi jo tälle vuodelle muutama valmistunut, mutta kuvanotto ei vaan hotsita. Sentään sen verran ehdin tänään räpsiä, että ennen vuodenvaihdetta valmistuneet työt saa blogattua. :)

Misti Hat

Malli: ihan peruspipo
Lanka ja menekki: Du Store Alpakka Misti, himpun vajaa 100g
Puikot: 5 mm

Miehelle uusi pipo. Tästä tuli hiukan liian pieni, joten sitä on venytetty (ja käytettykin, kuten näkyy). Kuulemma ei ole tarpeeksi lämmin fillarointiin, mutta aattelinkin, että se on sopiva ns. ihmisten ilmoille, ettei sitä vanhaa isoveikkapipoa tartte aina käyttää. ;)


Ultra Violet Mitts

Malli: peruskämmekkäät, löysät sellaiset, vähän kavennuksia ja peukalolle vain reikä
Lanka ja menekki: Fleece Artist Merino 2/6, väri Ultra Violet, 84 g
Puikot: 3 mm

Pakkasilmoille tarvitsi uudet kämmekkäät, ei mitään hienouksia. Näistä tuli löysemmät kuin oli tarkoitus, mutta ne voi sitten vetää vaikka ohkaisen puseron hihojen päälle.

---

Nyt vuoden alusta olen ollut lankalakossa. Tai no, pykäliä aina löytyy, millä kiertää lakkoa, mutta en ole tässä kuussa ostanut lankaa. No, ainakaan sääntöjen ulkopuolelta - tänään hain postista 600 g värjättävää lankaa ja toivottavasti ensi viikolla vielä 500 g. ;) Mutta se kaikki menee myyntiin värjäyksen jälkeen - tulossa siis sukka- ja lapaslankaa!

(Edith-täti kävi korjaamassa kämmekkäiden langankulutuksen oikeaksi.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti