Pages

9.4.2016

we can be heroes

Meillä on Tampereella ihana porukka, jonka lonkerot ulottuvat hiukan muillekin paikkakunnille. Voisi tosin sanoa, että ylipäänsä neulojat tuntuvat olevan ihanaa porukkaa, mutta varsinkin meidän Tampereen poppoo muutamalla ulkopaikkakuntalaisella (etä)vahvistuksella on aivan spesiaali-ihana. Ei nimittäin ole montaa sellaista tilannetta ollut, mihin ei jonkinlaista apua, tukea tai ratkaisua olisi löytynyt! Synttärisankareille järjestetään ylläreitä, ja joululahjoja juonitaan yksissä tuumin. Monella meistä on ehtinyt olla isojakin suruja, mihin on järjestetty lohtua eri muodoissa.

Heroes

Itselläni oli vähän pienempi harmitus, kun reilu viikko sitten lähdin viimeistä kertaa kuunvaihteeseen päättyneen työni merkeissä toimistolle. Töistä olin suoraan menossa neuletapaamiseen, mutta bussipysäkillä juuri ennen bussin tuloa tajusin unohtaneeni neuleen kotiin! Vänisin asiasta heti yhteen spesiaali-ihanaan pieneen Whatsapp-ryhmään, jossa sankarillinen Mewii ehdotti, että hakisin häneltä lankaa ja puikot, hän kun asuu sopivasti lähellä sekä entistä työpaikkaani, että neulemiittipaikkaamme. <3

Heroes

Nappasin siis pari jämäkerää yksisäikeistä merinoa ja 2,5 mm puikot töihin suunnatessani, ja samana iltapäivänä Sokoksen yläkerrassa loin silmukat kämmekäspariin. Muutamaa päivää myöhemmin Mewiille oli valmiina pehmoiset käsineet!

Heroes
Peruskämmekkäät sileällä varrella ja eripariraidoituksella
Lanitium ex Machina Merino Single
Keesi Awesome Light
(yhteensä kai alle 40 grammaa)
Puikot 2,5 mm

Ollessani Tampereen Lankamaailmassa työharjoittelussa tein sinne pari neuleohjetta, toinen niistä oli kämmekkäät sukkalangasta. Nämä sankarikäsineet on tehty hiukan tuota ohjetta muokaten, ja tämä ei suinkaan ole ainoa pari, joka tänä keväänä puikoiltani putoaa...

Heroes

Fingering-vahvuinen yksisäikeinen merino on yksi tämän hetken lempilankalaaduistani ja nimenomaan asusteissa. Siinä on mahtava halo, se on ihanan pehmeää, ja se ottaa värit todella uniikilla tavalla. Harmittavasti langan kaunista pintaa ei tunnu saavan taltioitua kameralla kovin hyvin. Tai sitten vika on kuvauskalustossa, valaistuksessa tai (todennäköisimmin) täällä kameran toisella puolella, kun viime aikoina on allekirjoittaneella ollut erityisen hankalaa saada hyviä kuvia tai edes ok-laatuisia kuvia. Pahoittelen tilannetta.

2 kommenttia: